Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie tulburătoare în vis: „Văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet strălucitor”

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România după ce ar fi prezis tragedia din Colectiv.

22 iul. 2022, 13:04

Cea mai cunoscută clarvăzătoare din România zilelor noastre, Maria Ghiorghiu postează pe blogul său numit „Dumnezeu există – Mărturii” anumite profeții care ajung la ea prin binecuvântarea Duhului Sfânt, afirmă aceasta. De multe ori a vorbit despre proteste și dezastre naturale (furtuni, vijelii). Însă, atunci când Duhul Sfânt nu-i arată nicio previziune, aceasta scrie despre rugăciuni.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

În ultima postare, Maria Ghiorghiu anunţă o altă profeţie: „Dragii mei ! În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog aud un glas tare rugator, și – un altul care aduce slava si închinare MAICII  LUI  DUMNEZEU.
Glasul rugător striga asa ,către Bunul Dumnezeu:  ”Păzește Doamne vie Credința, celor ce Te iubesc pe Tine!”Dumnezeu Ziantul !”

Apoi, aud un alt glas care aduce cântare si slava Prea Curatei Fecioarei Maria, asa: ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii, și miluieste-ne pe noi, cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, mult Prea iubitul Fiu al Lui Dumnezeu!”

Clipă în care dragii mei, văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet stralucitor, iar pe Cer, mare cât Bolta Cereasca sta MAICA LUI DUMNEZEU îmbrăcata în vesminte rosii catifelate, având pe brațul Său stâng pe Pruncutul Iisus Hristos, îmbracat în vesminte albe ca de lumină, iar pe micuții si sfinți Săi umeri avea o pelerină de culoarea Cerului senin.               Maica  Domnului îmi spune cu glas blând si duios asa:   ”Să vă iubiți între voi, ca niste frati si surori ce sunteți Întru Domnul !”

Maria Ghiorghiu afirmă, într-o altă postare, că Revoluția din 1989 nu a fost nimic pe lângă cea care urmează. Aceasta spune că vor fi mulțimi mult mai mari și urmări mult mai devastatoare.

Maria Ghiorghiu, premoniții sumbre despre România. Ce a anunțat celebra clarvăzătoare pentru 2022

Maria Ghiorghiu a avertizat în urmă cu mult timp despre problemele războiului. „Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu”

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Va fi vărsare de sânge. Ruşii sunt cu ochii pe Deveselu”

Celebra clarvăzătoare susține că pe fondul acțiunilor militare demarate de Rusia în Ucraina panica este tot mai mare în întreaga lume.

„România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”, spunea Maria Ghiorghiu în urmă cu un an.