Maria Ghiorghiu este în doliu. Fratele ei a murit de Covid-19

Maria Ghiorghiu este în doliu după ce fratele ei, Mihalcea Nicolae, a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 62 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de cunocuta clarvăzătoare, pe o rețea socială.

19 oct. 2021, 14:32
Maria Ghiorghiu este în doliu. Fratele ei a murit de Covid-19

Maria Ghiorghiu este în doliu. Fratele ei a murit de Covid-19. Maria Ghiorghiu este în doliu după ce fratele ei, Mihalcea Nicolae, a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 62 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de cunocuta clarvăzătoare.

Maria Ghiorghiu este în doliu. Fratele ei a murit de Covid-19

Maria Ghiorgiu a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în memoria fratelui ei, şi i-a atenționat pe români să ia în serios coronavirusul pentru că poate fi periculos dacă nu este tratat la timp. „S-a stins din viață fratele meu, Mihalcea Nicolae, din Cristești, județul Iași, în vârstă de doar 62 de ani. Covid-ul i-a curmat viața! Cine nu crede în COVID – virusul ucigaș, să ai mare grijă, căci virusul Covid netratat la timp ucide! Dumnezeu să te ierte frățioare și să-ți odihnească sufletul de-a dreapta și sub aripile ocrotitoare a Maicii Domnului! Ai plecat prea devreme dintre noi și ne-ai frânt inimile la toți! Cuvintele sunt de prisos! Te vom iubi veșnic!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, predicţii optimiste despre coronavirus: „Să nu mai intre lumea în panică. În trei luni se va găsi tratamentul”

Acum un an, cunoscuta clarvăzătoare a trecut printr-o altă tragedie, atunci când l-a pierdut pe soțul ei, Mihail Ghiorghiu. Avocat de profesie, bărbatul suferea de cancer la plămâni și s-a stins la vârsta de 70 de ani. „Ai plecat, iubirea vieții mele, și nu am apucat să ne luăm rămas bun! Te-am iubit și te voi iubi veșnic!”, a scris, la momentul respectiv, Maria Ghiorghiu.