Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare înainte de 2024: „Vine sfârșitul lumii! Vine!”

De-a lungul timpului, chiar dacă mulți au fost sceptici, au existat voci care au prezis anumite evenimente mai bune, sau mai puțin bune, inclusiv despre România. Printre acestea se numără și Maria Ghiorghiu. Aceasta a făcut recent câteva previziuni sumbre despre România, explicând ce ar urma să se întâmple.

27 nov. 2023, 15:10
Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare înainte de 2024: „Vine sfârșitul lumii! Vine!”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție. Clarvăzătoarea cunoscută pentru visele sale premonitorii susține că urmează ceva cumplit.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut recent o previziune înfricoșătoare despre omenire, după ce a primit un „mesaj divin”. Practic, aceasta vorbește despre sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre ultima experiență trăită în acest sens.

Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: „România va fi îngropată!”

De când există omenirea și vorbirea, s-a discutat despre finalul umanității. Mulți sunt cei care și-au dat cu părerea și chiar Noul Testament se termină cu Apocalipsa lui Ioan. Motivul veșnic recurent al venirii lui Iisus Hristos pe Pământ va exista mereu, indubitabil. Pe de altă parte, așa cum se întâmplă și cu alte mituri, există mai multe variante și scenarii ale poveștii.

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire

Joi, 23 noiembrie 2023, Maria Ghiorghiu a scris, pe blogul său, încă una din previziunile sale. Cea considerată a fiind clarvăzătoare, care trimite „mesaje divine” atât pe site-ul propriu, cât și la mai multe posturi de televiziune, a vorbit despre același subiect care a înnebunit omenirea de secole întregi, sfârșitul lumii. Cu toate acestea, unii cred că nu va fi vorba despre un final propriu-zis, ci despre o reinventare a umanității, așa cum notează și Maria Ghiorghiu pe blogul său, potrivit Cancan.ro.

„Dragii mei,
În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune așa:
«Uite, ca să nu mai zici că nu vine sfârșitul Lumii!
Vine sfârșitul Lumii! Vine!»
Clipa în care văd o încăpere și un Preot care vorbește cu cineva nevăzut de mine.
Preotul întindea mâna sa dreaptă, spre în față, ca atunci când ar încerca să explice cuiva ceva. Preotul spunea mereu:
«Vine sfârșitul Lumii! Vine!»

Și cu o lună înainte, aceeași clarvăzătoare spunea într-o emisiune:

„Se apropie venirea Mântuitorului și, dacă se apropie venirea Mântuitorului, toată lumea va crede că totul s-a sfârșit și nimeni nu ne poate salva.”

Cu ce se ocupă Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea vorbește des despre mesajele pe care le-ar primi din surse divine, dar rar despre propria-i persoană. În viața de zi cu zi, este asistentă la un cabinet de avocatură, așa cum notează și pe blogul său. De asemenea, are grijă de casă, își face treburile zilnice și consideră că Biserica este prima ei casă:

„Nu am deloc timp liber. Sunt un om obișnuit, am grijă de nepoțica de 3 anișori (n.r. – 9 în prezent), fac de toate în casă. Adică, spăl, calc, gătesc, dau cu aspiratorul etc. Iar noaptea, stau până în zori și scriu toate câte trăiesc, fie ele ziua sau noaptea. Acestea sunt momentele, orele când eu sunt fericită și împlinită.

Maria Ghiorghiu a fost casieriță la Loteria Română înainte de a fi prezicătoare. Ce s-a întâmplat după ce a visat cele 6 numere la 6/49

Casa mea, prima casă a mea, este SFÂNTA BISERICĂ, unde mă simt precum peștele în apă. Aici sunt fericită cu adevărat. Și mai sunt fericită foarte, când unii cititori îmi scriu că datorită  CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU pe care eu ÎL scriu pe Blog, ei s-au întors la CREDINȚĂ, au devenit mai buni și mai iubitori. Aceasta este o bucurie imensă pentru sufletul meu”, a precizat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: „Ceea ce am văzut cu siguranță se va întâmpla”

După ce a prezis mai multe evenimente care s-au adeverit, Maria Ghiorghiu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre clasa politică. Clarvăzătoarea a susținut, în repetate rânduri, că președintele Klaus Iohannis nu își va încheia mandatul ci va fi revocat din funcție.

Maria Ghiorghiu, despre președintele Klaus Iohannis

„Categoric poporul va avea o strânsă legătură cu ceea ce urmează să se întâmple cu domnul președinte Klaus Iohannis. Eu o spun în direct, am mai spus-o și altă dată, nu l-am votat. Nu pentru că aș avea ceva cu dânsul personal, ci pentru că îmi doream tare mult ca la conducerea țării să fie un român, cu sânge pur românesc. Pentru că pe un român într-adevăr îl doare inima și sufletul de semenii săi. (…)

Era un mesaj din 2017. Eu am crezut că o să se întâmple în primul mandat al domnului președinte Klaus Iohannis, dar nu s-a întâmplat în primul, și așa cum se întâmplă adeseori, mesajele se adeveresc în timp.

Deci, cum domnul președinte nu mai are dreptul la un alt mandat, dacă nu s-a întâmplat în 2017, în primul mandat al dânsului, iată e un mesaj din februarie 2017, la 6:34 dimineața. Auzeam un glas care m-a trezit și mi-a zis „suspendarea e gata. Iată suspendatul!”. În acea clipă îl văd pe domnul președinte Klaus Iohannis care stătea la o masă într-o încăpere normală, probabil că era în casa sa, nu știu.

Era îmbrăcat lejer, cu o cămașă albă descheiată la gât și fără cravată. Președintele României cred că se uita la un televizor, căci într-o clipă cu ochii ațintiți undeva mai sus la nivelul la care stătea, a început a se clătina de pe scaunul său și se sprijină pe mâna stângă la aflarea veștii de pe ecranul TV. Era uimit de ceea ce vedea și auzea.

Când am auzit acel glas, eu l-am văzut pe domnul Klaus Iohannis în această stare uimitoare, pentru că nu se aștepta să fie suspendat și să fie aprobată suspendarea sa. Deci ceea ce am văzut cu siguranță se va întâmpla până la terminarea celui de-al doilea mandat. Și sper ca atunci când se va întâmpla, nu numai semenii noștri, poporul român, nu se vor mai îndoi de ceea ce eu scriu și aud de la Duhul Sfânt”, a declarat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.