Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: „România va fi îngropată!”

Maria Ghiorghiu susţine că pe români îi așteaptă un adevărat dezastru, care nu prea poate fi evitat sau premeditat. Celebra clarvăzătoarte spune că România va deveni o adevărată groapă de gunoi, și nu doar a locuitorilor de la noi din țară.

26 iun. 2023, 13:27
Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: „România va fi îngropată!”
Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: "România va fi îngropată!"

Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoarea aduce vești proaste despre viitorul românilor.  „În această dimineață, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Aud glas care spune așa: „Gunoaiele în care suntem băgați!”. Apoi, aud un glas de femeie, un glas ca la TV, și care glas spune așa: „Doamnelor și domnilor! Iată gunoaiele în care suntem băgați fără voia noastră!”. Clipă în care, văd sub cerul liber, jos pe pământ, munți de gunoaie. Așa precum vedem munții înalți, așa vedeam eu munți, dar, de gunoaie. Dragii mei, mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în gunoaie, dar fără voia noastră. România va fi obligată dinafara, ca să primească gunoaiele altor țări, pe teritoriul ei”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeşte şi: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu aruncă bomba! A mărturisit că a primit un mesaj chiar de la Iisus Hristos

„Când anume se va întâmpla acest lucru extrem de dureros și trist, eu nu știu. Dar ceea ce știu dragilor, este faptul că, plecăm prea repede capul în fața celor care conduc lumea. Primim orice din partea lor, atâta timp cât nu ne afectează în mod direct și personal. Ce mai contează că suferă românii și România, dacă cei care ne conduc au numai de câștigat, indiferent ce, atunci, poate să se aleagă praful de români și de România. Trist, dar adevărat!”, a mai adăugat Maria Ghiorghiu.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. „România este deja grădina Maicii Domnului şi va fi al doilea nou Ierusalim” VIDEO

Clarvăzătoarea a precizat însă că nu totul este pierdut, iar singurul care o să ne scape de toate este chiar Iisus Hristos, care va veni alături de Fecioara Maria în România: „Astea sunt zilele pe care le trăim dragilor! O Românie îngropată în datorii, o Românie vândută străinilor, o Românie îngropată în gunoaie. Dar, mai există o speranță pentru români și România! Aceasta este IISUS HRISTOS – MÂNTUITORUL LUMII și MAICA PREA CURATĂ FECIOARA MARIA, care vor veni în ROMNÂIA ADEVĂRULUI DUHULUI SFANT și o vor curăți de gunoaie, atât la propriu cât și la figurat. Să credem aceasta cu toată ființa noastră. Există DREPTATEA DIVINĂ!”.