Maria Ghiorghiu, profeţie despre cutremurul mare ce se apropie

Publicat: Miercuri, 08 Mai 2019 23:13 // Actualizat: Miercuri, 08 Mai 2019 23:13 // Sursa: romaniatv.net

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeţie pe blog. Celebra prezicătoare, cunoscută ca fiind cea care ar fi prezis cumplitul incendiu de la Club Colectiv, transmite un avertisment dur pentru omenire! Aceasta a transmis tuturor un mesaj extrem de îngrijorător, prin care anunță apropierea unui cutremur mare, cu impact devastator! 


 

Maria Ghiorghiu, un nou anunţ cutremurător. Recent, pe blogul celebrei prezicătoare a apărut un nou mesaj de tip profeție, adresat oamenilor și mai ales românilor, pe care îi avertizează.

oi dintre bărbați își recunosc deja căderea în ispită pe Insula Iubirii: "Slăbiciunea mea era ea!"

Potrivit acesteia, omenirea este pe cale să trăiască momente istorice, prin producerea unui cutremur mare ce are să producă numeroase pagube umane și materiale:

„Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

S-a emis un Cutremur devastator în Japonia.
Cutremurul a durat... Invadatorii...."

După care, vad inspre Est ,cladiri multe daramate,munti de moloz pe varful cărora erau barbati in salopete albastre  care ,incercau sa indeparteze pe curiosi,pe cei care voiau ca sa profite de tragedia celor de sub daramaturi. De aici si cuvantul divin ,din MESAJUL de mai sus:

Invadatorii...

Dragii mei ,din nefericire,vom auzi de un CUTREMUR DEVASTATOR care se va produce in Japonia.

Si totusi,eu nu intelg de ce se spune ca s-a emis un Cutremur devastator;asta inseamna ca, specialistii din Japonia stiu de acest CUTREMUR devastator care urmeaza a avea loc .
Ma cutremur vazand imaginile cu salopete albastre,imagini de la un alt Cutremur din Japonia, deoarece,exact aceleasi salopete albastre mi s-au aratat si mie.

Sa ne rugam pentru fratii nostri din Japonia,sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,ca sa fie ocrotiti si ocoliti de asemenea DEZASTRE cumplite.

Sa nu ne pierdem CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, si sa multumim in fiecare clipa ca suntem sanatosi, si vedem inca un rasarit de soare cu fiecare zi a vietii noastre.

Cu dragoste,Maria”,

Maria Ghiorghiu a prevestit şi un atac terorist cu bombă, dar nu știe unde se va produce acesta.

Maria Ghiorghiu a avut dreptate. Premoniţia TERIBILĂ a celebrei clarvăzătoare S-A ADEVERIT

"Tot în această după amiază, aud glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa: este una, din cele mai grele situații. Atentat cu bombă sau atac terorist? Dar un alt glas pune o întrebare: oare organizează în stil mafiot? Dragii mei, din nefericire vom auzi de astfel de atentate sau atacuri teroriste. Unde anume vor avea loc sau când, eu nu știu a vă spune. Dar, din păcate, acestea vor fi produsul celor certați cu legea, vor fi produsul fanaticilor și urii contra creștinilor și BISERICII LUI IISUS HRISTOS. Să nădăjduim însă că BUNUL DUMNEZEU și MAICA DOMNULUI ne va apăra cu milă și cu dragostea Sa. Să fim buni și milostivi dragilor, să iertăm ca să fim iertați, să dăruim dragoste Aproapelui nostru ca să primim iubire divină" a scris Maria Ghiorghiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cutremur Maria Ghiorghiu Maria Ghiorghiu blog profesii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H