Maria Ghiorghiu a avut dreptate. Premoniţia TERIBILĂ a celebrei clarvăzătoare S-A ADEVERIT

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un mesaj cutremurător. Celebra clarvăzătoare a fost șocată atunci când a văzut că una dintre premonițiile sale s-a adeverit, la numai câteva zile de când a făcut-o publică.

04 mai 2019, 17:26
Maria Ghiorghiu a avut dreptate. Premoniţia TERIBILĂ a celebrei clarvăzătoare S-A ADEVERIT

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal o premoniție cutremurătoare pe 23 aprilie. Celebra clarvăzătoare a văzut alunecări de teren violente și mii de oameni disperați, care vor suferi în urma celor întâmplate. Cu toate acestea, nu a putut să spună unde anume se va petrece tragedia, dar avea să afle răspunsul câteva zile mai târziu.

Profeţia care A ÎNGROZIT toată ROMÂNIA. „Vor fi peste 10.000 DE MORŢI!”

Acum, pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj pentru a le arăta oamenilor că a avut dreptate, căci alunecări de teren violente s-au produs în Bolivia.

Premoniţie CATASTROFALĂ. „Franţa va fi ÎNGENUNCHEATĂ! Urmează Versailles!”

„Din păcate, dragii mei, ceea ce mi s-a arătat s-a produs în Bolivia. Zeci de case, dar și blocuri de locuințe de culoare roșu-grena, așa cum scriam în articol, s-au prăbușit precum un castel de nisip. Dragii mei, să nu vă îndoiți în toate câte citiți aici pe acest Blog al Lui Dumnezeu. Toate se vor adeveri în timp, iar Toate, au rolul de a ne apropia de DUMNEZEU și de MĂICUȚA DOMNULUI, prin adeverirea lor”, a scris Maria Ghiorghiu.