Maria Ghiorghiu, VIZIUNE MACABRĂ despre cazul de la Caracal. Unde au fost îngropate cele DOUĂ CADAVRE

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete si le-a si indicat oamenilor legii locurile in care, spune el, le-a ingropat ramasitele dupa ce le-a incendiat. Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei ca sub casa lui Gheorghe Dinca au fost ingropate doua cadavre, astfel ca vorbim de doua crime.

19 aug. 2019, 16:44
Maria Ghiorghiu, VIZIUNE MACABRĂ despre cazul de la Caracal. Unde au fost îngropate cele DOUĂ CADAVRE

Maria Ghiorghiu este de parere ca Alexandra si Luiza sunt in viata.

„In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spune ceva ingrozitor. Glasul spunea asa: „Alegeti aici, sa cautati cele doua crime. Aici sunt cele doua crime, sunt sub locuinta, in pamant!”. Dragii mei, iata ca vom auzi de doua crime din pacate, a caror cadavre au fost ingropate sub o locuinta, in pamant”, a scris Maria Ghiorghiu.

IPOTEZĂ ŞOC. „Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu trăiesc”. Unde s-ar afla adolescentele răpite

In plus, mesajul de aceasta data nu este singurul pe care clarvazatoarea l-a facut public. Zilele trecute, aceasta a incercat sa traga un semnal de alarma prin care sa-i faca atenti pe oamenii legii, pentru a-l supraveghea asa cum trebuie pe Gheorghe Dinca.

Maria Ghiorghiu spune ca criminalul din Caracal ar putea sa moara, iar in acest fel crimele pe care le-a comis vor risca sa ramana doar un mister.