Maria Grapini, atac la IOHANNIS: A fost tratat ca şef de stat de RANGUL 2 la prima vizita oficială

Europarlamentarul PC Maria Grapini îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis după participarea acestuia, duminică, la Marşul solidarităţii de la Paris.

12 ian. 2015, 09:28
Maria Grapini, atac la IOHANNIS: A fost tratat ca şef de stat de RANGUL 2 la prima vizita oficială

Cu greşelile care deja o definesc, Maria Grapini scrie pe Facebook că „presedintele Romaniei,la prima vizita oficiala,a fost tratat ca sef de stat de rangul 2”.

Dragi prieteni nu pot sa nu spun: azi am vazut ca Presedintele Romaniei,la prima vizita oficiala,a fost tratat ca sef de stat de rangul 2! Este un inceput cu stangul! Am vazut cum au venit oamenii de la protocol si l-au luat pe Klaus Iohannis si l-au dus in randul din spate! Italia,Ucraina ,Israel,Germania,Anglia si multi alti sefi de stat au stat in primul rand la mitingul de la Paris!

Iata ce am mostenit ca politica externa de la vechiul presedinte! Vom ajunge oare sa fim tratati cu respect si demnitate pe masura marimii tarii noastre si ca membru al UE? In fond in primul rand erau multi lideri a caror tari nu sunt in UE! Ca roman,recunosc: NU M-AM SIMTIT CONFORTABIL! Si un plus de mahnire s-a adaugat si vazand ca insotitorul Presedintelui nostru era Ungureanu!…Ce sanse avem sa imbunatatim politica externa????„, este postarea Mariei Grapini. 

Klaus Iohannis, la revenirea de la Paris: A fost un marş al solidarităţii. Am discutat cu mulţi lideri

Președintele României,  Klaus Iohannis, a participat duminică, la „Marșul solidarității” organizat la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franței.

Iohannis a susţinut, duminică sera, la Aeroportul Otopeni, o declaraţie de presă, la revenirea de la Paris, unde a participat la marşul împotriva terorismului, alături de preşedintele Franţei, Francois Hollande şi de mai mulţi lideri ai lumii.

MARŞUL SOLIDARITĂŢII. Un milion de oameni în stradă la Paris. Klaus Iohannis, alături de liderii lumii VIDEO