Maria Iordănescu a aflat sexul copilului. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare: „Sunt mai mult decât fericită”

Maria Iordănescu va deveni mămică pentru prima dată și de curând a împărtășit sexul bebelușului pe rețelele de socializare.

08 feb. 2023, 21:49
Maria Iordănescu a aflat sexul copilului. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare: „Sunt mai mult decât fericită”
Maria Iordănescu va aduce pe lume o fetiță

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iodănescu, este însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului ei. Prezentatoarea a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, printr-un filmuleț emoționant.

Tânăra în vârstă de 25 de ani și soțul ei, Teodor Măgureanu, sunt foarte fericiți pentru că la numai un an de la nuntă vor deveni părinții unei fetițe. Fiica lui Iordănescu a făcut anunțul pe rețelel de socializare, printr-un videoclip care conține și o imagine cu ecografia bebelușului, alături de un mesaj emoționant.

„Bucuria unei mame începe când o nouă viață se agită înăuntru. Când o mică bătaie a inimii este auzită pentru prima dată și o lovitură jucăușă îi amintește că nu este niciodată singură. Sunt mai mult decât fericită pentru că voi avea o fetiță”, a scris Maria Iordănescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria I. (@maria.iordanescu)

Citește și: Maria Iordănescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei

Cum a fost cucerită Maria Iordănescu

Maria și Teodor sunt împreună de câțiva ani, iar anul trecut au făcut și nunta.

„Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană”, a declarat aceasta la acea vreme.

Nunta a fost una cu mare fast, cu invitați aleși, de la personalități din lumea sportului la vedete. Gigi Becali ar fi trebuit să fie nașul de cununie al cuplului, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Citește și: Fiul lui Dan Capatos face tenis de performanță și este campion la 11 ani

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil.

Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a mai declarat aceasta.