Maria Iordănescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei

Maria Iordănescu este însărcinată. Fiica lui Anghel Iordănescu urmează să devină mămică pentru prima dată. Chiar dacă nu a anunțat oficial că urmează să aducă pe lume un bebeluș, prietenii au dat-o de gol. În luna mai, prezentatoarea TV s-a căsătorit religios cu iubitul ei.

11 dec. 2022, 10:08

Maria Iordănescu este însărcinată. Fiica lui Anghel Iordănescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Teodor Măgureanu, iar acum vor deveni părinţi pentru prima oară.

Cei doi au avut o nuntă ca-n povești, cu invitați care mai de care, iar Maria a strălucit într-una dintre cele mai importante zile din viața ei, cea în care și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu alesul inimii ei.

Citeşte şi: Maria Iordănescu rupe tăcerea! Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei

Maria Iordănescu este însărcinată

Vedeta a făcut publică, pe rețelele de socializare, o fotografie în care îi poate fi admirată burtica de graviduță. Deși nu a anunțat oficial că este însărcinată, prietenii au dat-o de gol.

În urmă cu ceva vreme, Maria Iordănescu făcea dezvăluiri despre viața personală. A vorbit atunci despre cariera pe care vrea să o aibă în televiziune, despre viața amoroasă și dar și despre relația cu familia ei.

Cum am mai spus de nenumarate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască.

Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal. Când eram mici, cel mai mult timp îl petreceam cu mama, pentru că tata avea contracte în străinătate. îl vedeam doar în vacanțe pentru că noi aveam școală. (… )

Întotdeauna este și o parte frumoasă și o parte mai puțin frumoasă. (n.r: în ceea ce privește numele «Iordănescu») . Lumea te privește total diferit și atunci când vede numele tău te judecă. Dezavantajul este că trebuie să fii atent la ceea ce faci și la ceea ce spui.

Există și oameni care apreciază fotbalul și sunt fani ai tatei și se comportă frumos. Dacă eu fac ceva greșit, se dă în el. El a muncit o viață întreagă să își construiască un nume frumos și noi îl susținem.„, spunea Maria Iordănescu.