Maria Marinescu ar putea fi reţinută în dosarul traficului de droguri

Creatoarea de modă Maria Marinescu, al cărei soţ, Frank Colin, este cercetat de autorităţile franceze pentru trafic de droguri, a fost audiată de magistraţi francezi, alături de procurori DIICOT, în cadrul comisiei rogatorii solicitate de Franţa. Creatoarea de modă ar putea fi pusă sub învinuire, conform unor surse citate de România TV.

21 nov. 2013, 09:23
Maria Marinescu ar putea fi reţinută în dosarul traficului de droguri

Maria Marinescu a fost audiată miercuri seară la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), ea nefăcând la plecare nicio declaraţie.

Tot miercuri, a fost audiat şi o cunoştinţă a creatoarei de modă, Daniel Neacşu, care deţine o firmă de turism şi care i-a procurat Mariei Mironescu de mai multe ori bilete de avion către mai multe destinaţii din afara ţării, între ele numărându-se şi Franţa.

CITEŞTE ŞI: Soţul creatoarei de modă Maria Marinescu, reţinut într-un dosar privind trafic de droguri

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, percheziţii la casa creatoarei de modă Maria Marinescu, soţul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Soţul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană – Franţa, au precizat sursele citate.

Percheziţiile făcut de procurorii DIICOT au avut loc la două adrese, una fiind la imobilul în care locuieşte în România Maria Marinescu.

Potrivit aceloraşi surse, percheziţiile la locuinţa Mariei Marinescu au fost făcute în cadrul unei comisii rogatorii, în urma unei sesizări primite de la autorităţile franceze.

Soţul Mariei Marinescu a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara acestui an, pentru trafic de droguri. Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină, Frank Colin fiind suspectat că ar fi capul reţelei de trafic de droguri.

Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa.

 CITEŞTE ŞI: Iubiţii PENALI ai vedetelor din România: Ce femei celebre s-au îndrăgostit de INFRACTORI GALERIE FOTO