Maria Marinescu este în culmea FERICIRII! Fostul soţ ar putea fi eliberat

De curând, Maria Marinescu a primit o veste excelentă din partea avocaţilor soţului ei. Conform acestora soţul ei, Frank Collin ar putea fi eliberat mai devreme decât s-ar fi stabilit atunci când a fost trimis la închisoare.

RomaniaTV.net
16 ian. 2015, 13:47
Maria Marinescu este în culmea FERICIRII! Fostul soţ ar putea fi eliberat

Frank Collin este arestat din mai 2013 pentru un transport cu cocaină din Punta Cana, iar procurorii care se ocupă de caz l-au considerat pe acesta ca fiind unul dintre principalii capi ai afacerii.

Maria Marinescu a primit o veste cumplită. Soţul ei se afundă tot mai mult în dosarul „Zborul cu cocaină”

Cum verdictul a fost unul dureros pentru Maria, aceasta a dorit sa divorţeze imediat de soţul ei şi să-şi continue viaţa. Se pare, însă că Maria nu a dorit să o ia de la capăt întru totul si dacă soţul iese din închisoare mai repede va relua căsnicia cu el. Acest lucru reiese şi din faptul că avocaţii lui Frank au telefonat-o imediat cum au aflat că există o posibilitate ca Frank să iasă mai repede din puşcărie.

Surse din preajma familiei au declarat pentru WoWBiz că: „Frank speră să fie eliberat condiţionat prin luna mai, dar veştile sunt şi mai optimiste. Din ultimele informaţii, este foarte posibil ca judecătorii să îşi dea acordul ca afaceristul să iasă din închisoare la sfârşitul lui martie”.

Citeşte şi  Maria Marinescu, despre drama prin care a trecut: Nu am luat antidepresive