Maria Marinescu, despre drama prin care a trecut: Nu am luat antidepresive

În urmă cu un an, Maria Marinescu avea să trăiască drama vieţii ei. Pe vremea aceea, creatoarea de modă afla că soţul ei, Frank Colin, avea să fie arestat de către autorităţile franceze pentru trafic cu 700 de kilograme de cocaină în Republica Dominicană. Chiar dacă vestea a venit ca un trăsnet asupra ei, Maria Marinescu a luptat până în ultima clipă.

RomaniaTV.net
11 ian. 2015, 11:43
Maria Marinescu, despre drama prin care a trecut: Nu am luat antidepresive

Maria Marinescu a avut o frumoasă căsnicie de cinci ani cu Frank Colin, cu care are şi un băieţel, însă, de când a aflat că va fi arestat, designerul a cerut imediat divorţul de către soţ. Şi asta, pentru că toate întâmplările de la acea vrema îi făceau rău atât ei, cât şi copilului său.

Maria Marinescu, AMOR FIERBINTE la Milano cu un bărbat foarte cunoscut. Vezi cum au fost surprinşi

Invitată recent la o emisiunea a postului Antena Stars, Maria Marinescu a povestit despre cum este viaţa fără soţul ei, despre cum a reuşit să treacă peste depresie şi despre cum este să fii o mamă singură.

„Da, viaţa a fost foarte bună cu mine, până acum 2 ani, foarte bună, nu aveam ce să reproşez. Sunt foarte optimistă şi pozitivă. Lumea comenta când am păţit eu asta şi nu ai cum să comentezi când nu ştii cum e, deci nimeni nu putea să mă judece şi să spună nimic despre perioada prin care trec, cum acţionez şi ce fac. Nu ştiu, pur şi simplu, copilul, da, clar. M-a mai întrebat lumea, vai dar nu mergi la psiholog, nu iei pastile, nu. La început, primele zile, iei să mai dormi, dar nu am luat, în niciun caz antidepresive. Nu sunt depresivă deloc”, a declarat Maria Marinescu.

Citeşte şi  Maria Marinescu a primit o veste cumplită. Soţul ei se afundă tot mai mult în dosarul „Zborul cu cocaină”