Maria Şarapova, huiduită în timpul partidei cu Ashleigh Barty. Ce i-a înfuriat pe spectatori

Maria Şarapova, eliminată duminică în optimi la Australian Open, a fost huiduită de public în timpul meciului cu Ashleigh Barty, spectatorii taxând-o pentru tertipurile clasice la care obişnuieşte să recurgă.

RomaniaTV.net
20 ian. 2019, 13:34
Maria Şarapova, huiduită în timpul partidei cu Ashleigh Barty. Ce i-a înfuriat pe spectatori

Maria Sharapova a părut în formă la turneul de la Melbourne, astfel că avea aşteptări mari de la disputa cu jucătoarea din Australia. 

Rusoaica a câştigat primul set, însă Barty a revenit spectaculos în setul a doilea pe care l-a câştigat cu 1-6 în ciuda faptului că Sharapova s-a folosit de toate armele din arsenal pentru a o scoate din ritm pe adversară.

Sharapova a cerut pauză de toaletă şi a întârziat extrem de mult, a fost avertizată pentru „time violation”, potrivit Digisport.ro. 

La conferinţa de presă, Maria Sharapova a încercat să evite subiectul. Întrebată despre reacţia publicului, Masha a spus: “Ce vreţi să vă răspund la această întrebare?”. După ce jurnaliştii au insistat cu acest subiect, ea a reacţionat: “Cred că este o întrebare prostească”.

Maria Şarapova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, a fost învinsă de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 15, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-4.