Maria Sârbu: Vin bani mulţi! Zodia pentru care 2022 va fi cel mai intens an

Anul 2022 va lua prin surprindere multe semne zodiacale. Astrologul Maria Sârbu are veşti bune pentru majoritatea semnelor astrale.

04 ian. 2022, 17:33
Maria Sârbu: Vin bani mulţi! Zodia pentru care 2022 va fi cel mai intens an

Astrologul Maria Sârbu ne recomandă să fim atenți la fiecare semn care ne iese în cale, căci el ar putea fi cel care ne va rezolva toate problemele.

Zodiile care vor avea mare noroc în 2022 sunt cele care sunt implicate în afaceri. Deși până acum au evitat să accepte provocarea unui drum mai greu, de teamă, iată că noul an vine cu mai multă ambiție și evident, cu rezultate financiare pe măsură.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
”Cel mai bine aspectați pe anul 2022 sunt oamenii intreprinzători, cei care vor descoperi noi resurse de a demara tot felul de acțiuni sau de a porni la drumuri foarte grele, deși altă dată nu ar fi vut curajul. Tot foarte bine aspectați sunt cei care stau bine din punct de vedere financiar și vor să-și crească și mai mult nivelul”, spune Maria Sârbu.

Mare atenție însă la sănătate. Într-adevăr, rezultatele mult dorite nu vin fără un efort suplimentar, însă asta nu trebuie să însemne suprasolicitare sau prea mult stres, indiferent de obiectivul dorit.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

Nativii zodiei Balanță nu au de ce să fie îngrijorați în anul 2022. Astrologul Maria Sârbu spune că va fi un an prosper din punct de vedere financiar, dar și relațional. Cei născuți sub ascest semn zodiacal vor găsi echilibrul între spiritual și financiar, iar crizele care odată le dădeau bătăi de cap, vor fi rezolvate și ele.

Maria Sârbu spune când e bine să alegi data nunţii: 

”Pentru balanță, 2022 o să fie un an bun pe muncă și pe relație. Au de rezolvat echilibru între financiar-spiritual, au de rezolvat crize financiare organizarea în muncă. O să aibă un an foarte intens în multe domenii de viață”, spune astrologul.

Ce înseamnă un an intens? Ei bine, Maria Sârbu anunță schimbări în viața de cuplu, iar aici putem vorbi de lucruri benefice sau nu. Această zodie poate trece printr-un divorț, sau, din contră își poate găsi marea dragoste.

Cât despre sănătate, luna mai va fi o lună de foc, pentru nativii acestei zodii, așa că atenție mare la efortul depus. ”Luna mai e cea mai importantă, iar consecințele lecțiilor învățate sau neînvățate se vor reflecta în general, în starea lor de sănătate”, adaugă Maria Sârbu.


loading...
Partenerii noștri