Maria, studenta din Iaşi dată dispărută, a fost găsită după două săptămâni. Unde se află şi în ce stare este acum

Maria, studenta dată dispărută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită de poliţişti. Tânăra de 20 de ani se afla la Chişinău, în momentul în care a fost reperată.

23 mai 2023, 23:41
Maria, studenta din Iaşi dată dispărută, a fost găsită după două săptămâni. Unde se află şi în ce stare este acum

Maria a fost găsită teafără, la Chişinău, după ce a fost dată dispărută încă din data de 10 mai. Familia a crezut că fusese răpită, dar totul s-a terminat cu bine, în acest caz.

Citeşte şi Val de cutremure în România. INFP, anunţ alarmant: „Trebuie să ne obişnuim, au legătură cu Turcia”

„Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, se arată în comunicatul Poliţiei din Iaşi, conform celor de la  Ziarul de Iaşi.

Citeşte şi EXCLUSIV| Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ: ”Acești lideri de sindicat care nu reprezintă pe nimeni. Sunt întorși cu cheia ”

Maria Gheorghiu dispăruse de acasă pe 9 mai. Familia spune că, anteior dispariţiei,  Maria s-a comportat normal și nu a dat de bănuit că plănuia să plece. Era foarte apropiată de mama și de mătușa ei, pe care a chemat-o să o vadă, cu o seară înainte de dispariție, la ea acasă. După ce a fost dată dispărută timp de două săptămâni, ea  a fost găsită la Chişinău.