Marian Dârţă, ULTIMĂ ŞANSĂ la VIAŢĂ vine din Turcia

Marian Dârţă speră să învingă prin orice mijloc nemiloasa boală cu care se confruntă de patru ani. Fostul stilist al vedetelor a plecat de urgenţă în Turcia unde va trece printr-o intervenţie chirurgicală care speră să fie una salvatoare.

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 12:10

De când a aflat că are cancer la cap care se agravează de la o zi la alta şi mai ales de când medicii i-au zis că mai are doar o lună de trăit, viaţa lui Marian Dârţă s-a schimbat complet.

După ce mai nici o vedetă nu a dorit să-l ajute financiar, pentru a scăpa de această cumpănă, Marian Dârţă s-a scufundat şi mai rău în tristeţe. Pentru că presa a aflat de situaţia prin care trece, producătorii diferitelor emisiuni l-au chemat pe fostul stilist să-şi povestească drama la televizor, pentru ca astfel cineva să-l ajute.

Marian Dârţă, bolnav de CANCER, are o ultimă dorinţă CUTREMURĂTOARE

Bineînţeles că strategia acestora a funcţionat, iar acum Marian Dârţă a plecat în Turcia unde va trece printr-o operaţie de extirpare parţială a tumorii, scrie SpyNews.

Înainte de a pleca, Marian Dârţă a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o bună prietenă care îl va însoţi în Turcia, fotografie la care a primit numeroase comentarii de încurajare.

„O clinică din Turcia vrea să mă ajute, trebuie să plec mâine sau poimâine acolo. Vreau să îi mulțumesc lui Nicolae Badea care a rezolvat acest lucru pentru mine. Îi voi datora viața mea. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați dat o șansă la viață. (…) Sper să nu am metastaze. Dar, oricum, mulțumesc încă o dată tuturor pentru această șansă. Mi-am făcut paşaportul, sper să fie totul bine și să scap cu viață”, declara Marian Dârţă în urmă cu ceva timp la o emisiune tabloid.

Citeşte şi  O vedetă de la noi mai are de trăit săptămâni: „Mi-e frică de moarte”