Marian Dârţă este în stare de ŞOC! Medicii sunt deja REZERVAŢI

Plecat în Turcia pentru diferite investigaţii care să-i ofere un pronostic despre boala sa, Marian Dârţă a primit rezultatele analizelor. Rezultatele nu au fost deloc mulţumitoare, ba mai mult medicii i-au spus că boala a avansat şi că tot efortul de a se salva este în zadar.

RomaniaTV.net
23 ian. 2015, 14:41
Marian Dârţă este în stare de ŞOC! Medicii sunt deja REZERVAŢI

Marian Dârţă a plecat recent în Turcia să vadă ce soluţie are pentru a se salva. Din păcate, după primele analize medici i-au dat o veste groaznică. Starea sa de sănătate se înrăutăţeşte de la o zi la alta.

O vedetă de la noi mai are de trăit săptămâni: „Mi-e frică de moarte”

Acest lucru se datorează faptului că Marian suferă de un tip de cancer foarte rar, boală care-i macină pe rând toate organele importante din corp. În momentul de faţă tumora de la nivelul craniului a avansat spre creier, iar plămânii deja sunt în metastază. De asemenea, medicii i-au spus lui Dârţă că intervenţia chirurgicală pe care ar trebui să o efectueze este una complicată şi fără prea mari şanse de reuşită.

Contactat telefonic de către Adiana Bahmuţeanu pentru a vorbi despre starea sa de sănătate în emisiunea pe care o moderează, fostul stilist al vedetelor a declarat că: „Gravitatea situației mă sperie. Mi-au găsit niște noduli la plămâni, iar tumoarea mi-a pătruns în creier. Doar după ce mi se va extrage tumoarea, operația mai durează opt ore. Medicii mi-au spus că mă pot opera, dar tumoarea s-a extins. Mi-au spus că este un caz foarte rar, nu au mai văzut așa ceva.

Mi-e teamă că am să mor. Mi-au spus că nu garantează nimic, sunt foarte rezervați. Nu mi-au spus că nu am șanse, dar vor să mă facă să lupt. Vom veni acasă și săptămâna viitoare trebuie să mă programeze la operație. Trebuie să îmi facă niște analize la plămâni și la gât”.

Citeşte şi  O vedetă de la noi mai are de trăit săptămâni: „Mi-e frică de moarte”