Marian Dârţă NU scapă! Medicii i-au DESCOPERIT încă o TUMORĂ

Necazurile se ţin scai de Marian Dârţă, fostul stilist al vedetelor. Deşi trecuse cu bine de operaţia pe creier, acum Marian Dârţă a aflat de la medici că i-a apărut o altă tumoră. Aceasta este localizată pe obrazul drept, lângă ureche.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 14:38
Marian Dârţă NU scapă! Medicii i-au DESCOPERIT încă o TUMORĂ

Marian Dârţă credea că a scăpat de necazuri odată cu reuşita operaţiei suferite pe creier, însă, totul i s-a năruit, atunci medicii i-au descoperit o nouă tumoră lângă ureche.

Marian Dârţă, primele declaraţii de pe patul de spital după o operaţie de 17 ore

Contactat telefonic de producătorii emisiunii Adrianei Bahmuţeanu, Marian Dârţă a povestit cum a început totul, dar şi că frica i s-a reinstalat în minte, fapt care-l determină să gândească negativ, scriu cei de la SpyNews.

„Aştept să intru într-o altă investigaţie. Mi-a apărut ca un chist pe obrazul drept lângă ureche. Sunt foarte supărat. Sunt în investigaţii, fac nişte ecografii. E ca o tumoare, o formaţiune crescută. E cât un bob de fasole, e uşor vizibilă, dar se simte în interior. Asta a apărut acum câteva zile. Sunt epuizat. Mi-e frică că e aproape de timpan, lângă ureche.

Problema e că de luni trebuie să încep tratementul chimio sau radio, ca să elimine celulele rămase de operaţie. S-au mirat şi medicii că a apărut foarte repede acest chist. Cele de la gât le-au scos. Familia e la pământ de supărare. Mi s-a spus că intervenţia asta va fi de o oră”, a declarat Marian Dârţă.

Citeşte şi  Imagini şocante cu Marian Dârţă, după ce medicii i-au tăiat o bucată din craniu FOTO