Marian Drăgulescu, ofertă de muncă neașteptată. Gimnastul nu-și dorește nici în ruptul capului să facă așa ceva: „Aș face față, dacă aș vrea, dar nu-mi doresc”

Marian Drăgulescu a primit oferte de muncă din afara țării, dar le-a refuzat pe toate pentru că are tot ce îi trebuie în România.

15 feb. 2023, 10:18
Marian Drăgulescu, ofertă de muncă neașteptată. Gimnastul nu-și dorește nici în ruptul capului să facă așa ceva: „Aș face față, dacă aș vrea, dar nu-mi doresc”
Marian Drăgulescu, nevoit să refuze ofertele de muncă din străinătate

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai cunoscuți gimnaști din România, a reprezentat țara de foarte multe ori în competițiile sportive. Acesta a vorbit de curând despre ofertele de muncă pe care le-a primit din străinătate, de-a lungul timpului.

Munca depusă de acesta a fost răsplătită prin zecile de victorii pe care le-a obținut. Acesta a dezvăluit că a primit mai multe oferte de muncă din alte țări, din lumea circului, dar le-a refuzat pe toate, deoarece îi place foarte mult în România. Chiar dacă știe că gimnaștii sunt apreciați acolo și că ar putea face față, nu își dorește să facă asta.

Citește și: Cum a reacționat Marian Drăgulescu după ce a aflat că fosta soție face videochat: „Nu sunt de acord cu așa ceva, dar fiecare face ce vrea”

„Majoritatea celor de la circ sunt foști gimnaști. Am primit oferte de la Circ, din afara țării, dar mie îmi era bine aici. Nu mai plec nicăieri, dacă nu am făcut-o până acum. Circul e o alternativă destul de bună și aici. Cei de acolo spun că o duc bine. Circul arată foarte bine, au investit mulți bani, condițiile sunt ultra, au și sală de antrenamente, iar artiștii sunt bine apreciați și respectați. Aș face față, dacă aș vrea, dar nu-mi doresc”, a declarat Marian Drăgulescu, potrivit playtech.ro.

Marian Drăgulescu vrea să devină din nou tată

Gimnastul este împreună de doi ani cu iubita lui, Simona. Chiar dacă a mai fost căsătorit de două ori, lucrurile nu au mers atât de bine, dar asta nu l-a descurajat. Sportivul spune că își dorește să meargă în fața altarului cu partenera sa și să devină din nou tată. Iubita lui lucrează în acest moment la Academia ce poartă numele vedetei, motiv pentru care petrec foarte mult timp și în afara casei.

Citește și: Momente de groază pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express! Sportivele gata să cedeze: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic”

„Vreau să mă însor. Să avem și copii. Simona e la bază inginer, în construcții. Ne-am cunoscut printr-o coincidență. Acum lucrează cu mine la academie, e la recepție, coordonează relația între antrenori, părinți, copii, organizează antrenamentele. E angajată, ca mine”, a mai precizat el.