Momente de groază pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express! Sportivele gata să cedeze: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic.”

Momente de groază trăite de Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express. Cele două sportive au fost pe punctul de a ceda. Presiunea concursului este extrem de mare, iar stresul și emoțiile pun, de multe ori, stăpânire pe concurenți.

24 ian. 2023, 09:45
Momente de groază pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express! Sportivele gata să cedeze: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic.”
America Express testul suprem de rezistență

„America Express” este un test de anduranță fizică și psihică. Provocările la care sunt supuși concurenții sunt extrem de dificile, iar aceștia trebuie să se adapteze rapid la condițiile dure. Oboseala acumulată și stresul la care sunt supuși îi doboară pe aceștia. De multe ori, vedetele din concurs sunt la un pas să cedeze, însă cumva, trebuie să își găsească puterea pentru a duce misiunile la bun sfârșit. Echipa formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar a întâmpinat o groază de probleme în ultima ediție a emisiunii de pe Antena 1. Fetele au avut dificultăți în a găsi cazare, iar pe fondul stresului extrem, cele două erau pe punctul de a renunța. Acestea au declarat că au fost extrem de demoralizate.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita sa, momente de panică la America Express: „Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!”

Echipele concurente au următoarea misiune, trebuie să îndeplineacă misiunile, indiferent de obstacolele care apar pe drum, iar prima echipă care ajunge la destinația unde se află Irina Fodor, primește un beneficiu. Parcursul nu este deloc simplu. Pe lângă misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească, ei sunt nevoiți să găsească metode prin care să își procure hrana și să își asigure transportul și cazarea.

America Express testul suprem de rezistență

Nivelul ridicat de dificultate al probelor, dar și stresul în sine că se pot „trezi” pe străzi fără mâncare sau cazare, pune extrem de multă presiune pe concurenți. Acesta a fost și cazul echipei formate din Larisa Iordache și Diana Bulimar, care au fost la un pas să cedez. Cele două sportive au fost puse în situația în care au avut nevoie de o cazare nouă. Acestea au declarat că s-au simțit extrem de demoralizate, însă cumva au reușit să își adune forțele.

„Ne-am demoralizat într-un fel sau altul, dar am căutat în continuare și am ajuns pe străduța Iolandei și i-am întins coșuletul. Trebuie să mai găsim și cazare, ceea ce nouă ni se pare foarte greu”, a mărturisit Diana Bulimar.

Sportiva Larisa Iordache a mărturisit că s-a strâns foarte multă oboseală și că uneori este foarte dificil să facă față.

„Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic. Nici nu mă mai interesează. Pot să încep de pe ultimul loc. Eram și foarte obosită. Se adunaseră toate. Stai să vezi cum plecăm noi ultimele. În momentul acesta, chiar ne simțim că suntem pe ultimul loc”.

Emoțiile sunt la cote maxime și uneori pun stăpânire pe concurenți. Diana Bulimar a adăugat că la un moment dat a izbucnit în plâns, pentru că se simțea debusolată.

„Eu am plâns, eram foarte plânsă. Trebuie să mai găsim și cazare, ceea ce nouă ni se pare foarte greu. Este unul dintre cele mai grele lucruri pentru că noi suntem rușinoase și din punctul de vedere al găsirii unui loc unde să dormi, la un om străin”.

Citește și: Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelo Cortea! „Am început să ne panicăm. Apăsa pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva să ne facă rău.”