Marian Drăgulescu va participa la „Dansez pentru tine”

Gimnastul Marian Drăgulescu se va număra printre vedetele care vor participa la "Dansez pentru tine", în cel de-al 13-lea sezon al show-ului, care va debuta în această toamnă la Pro TV.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 11:06
Marian Drăgulescu va participa la „Dansez pentru tine”

Scopul său a fost întotdeauna să se autodepăşească, iar acum vrea să o facă pe ringul de dans, la „Dansez pentru tine”. Ca gimnast, Marian Drăgulescu a obţinut peste 250 de medalii, majoritatea de aur, iar acum a acceptat provocarea de a pune umărul la împlinirea unui vis, scrie Pro TV Magazin, în ediţia online.

„Nu am stat deloc pe gânduri pentru a spune da acestei provocări. Miza este mare, în mâinile şi picioarele mele stă visul cuiva”, a declarat „Marocanul”.

Marian Drăgulescu nu este speriat nici de antrenamentele dificile care îl aşteaptă, deoarece, ca sportiv, este învăţat cu ele. Speră însă că nu va avea probleme cu anumite stiluri de dans. „Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa, tango şi vals îmi va fi mai greu”, recunoaşte gimnastul, care speră să aibă parte de o parteneră la fel de determinată şi de optimistă ca el.

Printre vedetele care vor pune umărul la îndeplinirea viselor concurenţilor din ediţia cu numărul 13 a show-ului „Dansez pentru tine” se va număra şi gimnasta Sandra Izbaşa, dar şi fosta asistentă TV Bianca Drăguşanu.