Marian Godină, despre protestatarii din faţa Palatului Cotroceni: Îmi e milă de aceşti oameni. Sper să nu îmbătrânesc aşa

Marian Godină a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook după ce a văzut pancartele protestarilor din faţa Parlamenului. Peste 2.500 de protestatari care susţin guvernul Grindeanu s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de comportamentul preşedintelui Klaus Iohannis, care se ascunde în loc să facă un apel la calm. 

06 feb. 2017, 21:40

„Asta e prima pancartă cu un mesaj emoționant pe care o văd de acolo.
E trist să vezi că un conflict între generații ajunge să se materializeze în stradă prin astfel de mesaje.
Îmi e milă de aceşti oameni. Sper să nu îmbătrânesc aşa.
Noapte bună!”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

Luni a fost cea de-a doua zi de proteste în faţa Palatului de la Cotroceni. Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii au venit să îşi strige nemulţumirea faţă de modul în care Klaus Iohannis gestionează criza cu care România se confruntă în ultima perioadă. Protestarii îi aduc preşedintelui multe reproşuri şi îi cer demisia. Ei susţin că acesta nu face altceva decât să dezine România şi să o împartă în două tabere.

Mai toţi oamenii veniţi la protest au pancarde cu mesaje pentru Klaus Iohannis. 

Duminică seară, peste 2.000 de persoane au protestat în faţa Palatului Cotroceni. 

Noi proteste antiguvernamentale au avut loc luni seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, cu toate că OUG 13 a fost abrogată. Manifestanţii s-au arătat nemulţumiţi de degringolada produsă de Ministerul Justiţiei în privinţa legislaţiei penale. Ministerul Justiţiei a anulat la prânz proiectul de lege pentru modificarea codurilor penale trimis dimineaţă de Florin Iordache.

Vezi si: A şaptea zi de proteste. Mii de oameni au ieşit din nou în stradă în Bucureşti şi în ţară VIDEO

A şasea zi de protest din Piaţa Victoriei a înregistrat un număr record de participanţi, depăşind 280.000, după ce cu o zi în urmă recordul era de peste 170.000. Manifestanţii au ocupat atât zona din faţa sediului Guvernului, cât şi toate bulevardele din zonă.