Marian Godină i-a dat noua lui carte lui Liviu Dragnea: „E pentru toate vârstele, deci i-o puteți da și Irinei”

Polițistul Marian Godină și-a lansat noua carte ”Pădurea” și i-a trimis un exemplar cu dedicație și fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Godină explică faptul că era Liviu Dragnea i-a servit drept inspirație pentru această carte.

07 mart. 2021, 15:13
Marian Godină i-a dat noua lui carte lui Liviu Dragnea: „E pentru toate vârstele, deci i-o puteți da și Irinei”
Marian Godină i-a dat noua lui carte lui Liviu Dragnea

Marian Godină i-a trimis noua carte cu următorul mesaj: ”Domnului Liviu Dragnea, pentru a vă trece timpul mai repde! Cartea e inspirată din perioada în care Teleormanul nu avea nicio librărie și e pentru toate vârstele, deci i-o puteți da și Irinei”, scrie Marian Godină, în dedicația pentru Liviu Dragnea.

Publicată de Marian Godina pe Vineri, 5 martie 2021

Citeşte şi: Reacția lui Godină după tragedia de la Onești. De ce nu au acționat polițiștii

Marian Godină l-a făcut praf pe Liviu Dragnea în noua sa carte

Marian Godină şi-a lansat o nouă carte, intitulată „Pădurea”. Polițistul brașovean a folosit ocazia pentru a-i transmite un mesaj lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD reprezintă personajul care l-a inspirat pe polițist în umplerea paginilor din noua carte.

Descrierea carții sună aşa: „Când expresia „a fura ca în codrudevine realitate, iar orasul de la marginea pădurii amenință să transforme împrejurimile în praf și pulbere, cineva trebuie să intervină.

În această alegorie despre trădare și jocuri de putere, animalele demonstrează că nu contează cât de răspândită e minciuna, fiindcă adevărul va găsi mereu o cale să iasă la iveală”.

Polițistul brașovean a folosit această carte pentru a-i transmite un mesaj lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD reprezintă personajul care l-a inspirat pe polițist în umplerea paginilor din noua carte.

Marian Godină a postat pe Facebook o imagine cu cartea semnată cu propriul autograf ce va ajunge la Penitenciarul Rahova, chiar la fostul preşedinte al PSD: „Domnului Liviu Dragnea, pentru a vă trece timpul mai repede! Cartea e inspirată de vremurile în care Teleormanul nu avea nicio librărie şi e pentru toate vârstele, deci i-o puteţi da şi Irinei. Cu drag! Marian Godină”.