Reacția lui Godină după tragedia de la Onești. De ce nu au acționat polițiștii

O tragedie a avut loc într-un bloc din Onești, unde un bătrân de 60 de ani a ucis cu sânge rece doi muncitori care au fost angajați să renoveze fostul apartament al agresorului. Marian Godină a reacționat în urma criticilor aduse la adresa polițiștilor din Onești.

02 mart. 2021, 19:34
Reacția lui Godină după tragedia de la Onești. De ce nu au acționat polițiștii

Reacția lui Godină după tragedia de la Onești. Oamenii legii care au intervenit la tragedia din Onești au fost asupru criticați pentru că nu au intervenit cum se cuvine și nu au reușit să salveze viața celor doi muncitori. Marian Godină a avut prima reacția în cazul intervenției și susține că polițiștii trag foarte rar în poligon.

Polițistul a explicat că, în calitate de polițist SAS, a tras în piligon de doar PATRU ORI într-un an. Cu toate acestea, unii visează ca polițiștii români să acționeze cu ajutorul elicopterului.

Citește și: Tatăl uneia dintre fetiţele ucise în cartierul Andronache e revoltat de eliberarea din arest a şoferiţei vinovate. „Vreau să iasă lumea în stradă”

Reacția lui Godină după tragedia de la Onești

„Anul trecut, ca politist la SAS, am tras in poligon de patru ori. De patru ori intr-un an, ati citit bine. Si as zice ca au fost doar trei, dar pentru ca nu-mi amintesc exact si nu vreau sa mint, zic patru, desi inclin spre trei. Iar unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter…”, a scris Marian Godina, pe Facebook.

Soţia criminalului din Oneşti a fost arestată preventiv. Anchetatorii o acuză de complicitate

Soția crimialului de la Onești a fost arestata preventiv pentru complicitate, ea il informa pe ucigas tot ce fac politistii clipă de clipă. Femeia se afla cu un etaj mai sus si vorbea la telefon cu soțul, ba chiar ii trimitea țigări cu sfoara pe geam. In același timp, politistii au venit azi cu primele explicații despre cum au intervenit: totul a fost dupa regulament. Tragedia s-a produs pentru că victimele l-au atacat pe cel care le luase ostatice.

Ea fusese reţinută încă de seara trecută pentru complicitate la lipsire de libertate. Anchetatorii i-au în calcul ca femeia să-l fi ajutat pe criminal să-i imobilizeze pe cei doi muncitori în apartamentul în care lucrau, imobil care i-a aparţinut în trecut chiar criminalului şi pe care îl pierduse în instanţă.

Anchetatorii spun că femeia se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său. Potrivit declaraţiilor martorilor, femeie îi cobora ţigări pe balcon soţului său.

Vă reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor calificat.