Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta. Poliția o cercetează după ce s-a lovit singură. De noaptea minții! „O să ajung să mă bag la închisoare eu pe mine”

Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta și s-a rănit la bărbie. Actrița a povestit pe pagina sa de Facebook cum a ajuns în această situație de noaptea minții.

01 nov. 2022, 14:14
Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta. Poliția o cercetează după ce s-a lovit singură. De noaptea minții! „O să ajung să mă bag la închisoare eu pe mine”

Lia Bugnar, actriță și scenaristă, a dezvăluit că se plimba pe stradă și, într-un moment de neatenție, a căzut și s-a lovit la barbă. Inițial a plecat acasă, însă văzând că nu îi trece a decis să meargă la spital primească îngriiri.

„Esența e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleasca și mi-am spart barba. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătam bine pentru chestia cu halouinu’, doar că eram un pic în contratimp”, a povestit ea.

La spital, cadrul medical cu care a stat de vorba Lia Bugnar a decis să cheme poliția, fiind vorba despre un accident.

„Acolo tre’ să te duci la un chioșculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu’ meu). Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveți acolo? Că eu stăteam cu un șervet la barbă să nu-mi mai pătez și hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau șervetu’ la o parte și zic mi-am belit barbă. Zice cum?

Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier! Nu, doamna, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur și am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliția. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-ați căzut. Ați căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntâmplat?”, povestește Lia Bugnar.

Citește și Anghel Damian, asaltat cu mesaje de la fosta parteneră, Lia Bugnar. Gestul care confirmă apropierea dintre ei chiar și după despărțire. Theo Rose, scoasă deja din viața tânărului regizor?

Ulterior, după plecarea de la spital, a fost sunată de un polițist care i-a comunicat faptul că trebuie deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Zic, domne, glumiți? Îmi faceți dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice așa e procedura. Va sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru’. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu’ mic de la picior”, a mai scris actrița, pe Facebook.

Citește și Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul!”. Regizorul se iubeşte cu Theo Rose