Marian Mexicanu și partenera lui s-au căsătorit în mare secret. Cine au fost singurele persoane invitate la eveniment

Marian Mexicanu și partenera lui, Ana, s-au căsătorit religios, la puțin timp după ce au făcut cununia civilă. Cei doi au făcut pasul cel mare în secret, nu au vrut să știe decât cei foarte apropiați de evenimentul important din viața lor.

10 iul. 2022, 19:42
Marian Mexicanu și partenera lui s-au căsătorit în mare secret. Cine au fost singurele persoane invitate la eveniment

Marian Mexicanu a făcut această dezvăluire în cadrul podcastului lui Valentin Sanfira. Evenimentul nu a avut loc recent, ci în urmă cu trei ani, însă abia acum s-a aflat.

La evenimentul celor doi au participat doar sora artistului și cumnatul său. Au fost singurii care au intrat cu ei în biserică.
Cântărețul și partenera lui sunt într-o relație de nouă ani.

”Noi am făcut cununia civilă, suntem cununați de trei ani. Am luat-o pe sora, pe cumnatul meu și am intrat în biserică și am făcut o nuntă eu cu ea și cu sora mea și cumnatul meu. Am intrat în biserică și ne-am cununat în fața lui Dumnezeu”, a spus Marian Mexicanu în cadrul podcastului de pe YouTube.

De regulă, după cununia religioasă se face și petrecerea cu invitați. În cazul lui Marian Mexicanu și al Anei nu s-a întâmplat acest lucru. Și-au dorit să treacă peste petrecere fiindcă pentru ei nu înseamnă nimic. Totuși, a mărturisit că, de dragul copiilor, va face și o petrecere restrânsă la un moment dat.

”Petrecerea pentru mine nu face doi bani, vom face o petrecere, eu nu vreau să-mi supăr copiii mei”, a mai zis Marian Mexicanu.

Citește și Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. „Nu mai am putere, nu merge. Sănătatea e pe primul loc” VIDEO

Citește și Tzancă Uraganu vorbeşte despre rivalitatea cu Florin Salam. „Ăsta este adevărul. Îmi asum ceea ce vorbesc”