Tzancă Uraganu vorbeşte despre rivalitatea cu Florin Salam. „Ăsta este adevărul. Îmi asum ceea ce vorbesc”

Tzancă Uraganu și Florin Salam sunt printre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Fiecare dintre ei are sute de milioane de vizualizări pe Youtube, fiind în topul preferinţelor românilor care ascultă manele.

03 iul. 2022, 12:58
Tzancă Uraganu vorbeşte despre rivalitatea cu Florin Salam. „Ăsta este adevărul. Îmi asum ceea ce vorbesc”

Manelistul Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, i-a luat prin surprindere pe fanii săi care au vrut să afle dacă au existat vreodată rivalităţi între el şi Florin Salam. Sincer din fire, iubitul Alinei Marymar a spus fără ocolişuri ce părere are despre colegul său de breaslă.

„Ca Florin Salam n-a cântat nimeni, niciodată în România și n-o să mai cânte. Eu chiar îmi asum ceea ce vorbesc, nu că e cumătrul meu. Ăsta este adevărul. Omul acela este un fenomen care va rămâne toată viața asta”, a declarat Tzancă Uraganu, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi: Codin Maticiuc a aruncat cu bani la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Suma uriaşă pe care fostul crai de Dorobanţi a dat-o pe o dedicaţie făcută de Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu e în culmea fericirii. Iubita sa este însărcinată

Celebrul manelist a aflat recent că va deveni tată deoarece partenera sa de viaţă, Alina Marymar, este însărcinată. Artistul nu a putut ține departe de fanii săi această bucurie, așa că a dat marea veste.

„Am o fetiță care va avea parte de tatăl ei toată viața, am și un băiat care va avea parte de tatăl lui toată viața și va fi crescut cum este mai bine și mai frumos, cât pot eu de bine.

Și fata și băiatul și copilul pe care o să îl am cu Marymar, pentru că este însărcinată și eu îmi asum și asta este, așa e viața. Sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știu să țin copiii aproape și o să aibă parte de tată” , a dezvăluit Tzancă Uraganu la un post de televiziune.

Tzancă Uraganu mai are doi copii, din relația cu fosta parteneră de viață, Lambada, respectiv o fetiță, pe numele său Anais, dar și un băiețel care a venit pe lume cu doar câteva luni în urmă, Andreas.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Alina Marymar este gravidă pentru prima dată