Marian Nistor, secretul despre cum a reușit să slăbească 30 de kilograme: „Am dat jos de la 109 la 80 de kilograme. Nu-mi mai permite stomacul să consum mai mult”

Marian Nistor a slăbit 30 de kilograme și a reușit să-și mențină greutatea. Care este secretul lui și ce îi gătește soția: ”Dacă mai sar calul...” / EXCLUSIV

09 mai 2023, 16:36
Marian Nistor, secretul despre cum a reușit să slăbească 30 de kilograme: „Am dat jos de la 109 la 80 de kilograme. Nu-mi mai permite stomacul să consum mai mult”

Marian Nistor a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum a reușit să slăbească, dar și despre relația cu soția sa.

Marian Nistor, liderul trupei Savoy, reușit să piardă 30 de kilograme, iar acum reușește să aibă o greutate costantă. A făcut această schimbare în viața lui în urmă cu șapte ani, iar de atunci reușește să se mențină la 80 de kilograme.

Citește și Marian Nistor dă de pământ cu colegii de breaslă care se plâng de viaţa grea: „Un artist adevărat trebuie să-și țină fruntea sus. E destulă tristeţe în lume să mai venim și noi să umplem tristețea asta. E o reclamă proastă”

„Am slăbit acum 7 ani de la 109 kg la 80 de kg. M-am oprit aici. De trei ani încoace nu mai pun pe mine. Nu mai îmi permite stomacul să consum mai mult. Cum s-ar spune, s-a organizat organismul. Nu am înjumătățit porțiile, ci pur și simplu consum doar cât îmi trebuie. Oricât mi-aș pune în farfurie, mănânc cât îmi spune organismul, fără să îmi propun eu, neapărat. Dacă mai sar calul, mai sar la fructe, la un pahar de vin adevărat. Dar sar calul nu înseamnă că dorm pe mine, nu. Dorm cu bentiță cu tot. Mă pun în pat, îmi iau nevasta în brațe și două bentițe la pătrat… (râde..)”, a declarat artistul pentru Viva.

Marian Nistor a vorbit și despre relația cu soția lui, Dorina Paraschiv. Cei doi vor împlini 25 de ani de la căsătorie în toamnă. Au lansat împreună două albume noi și mai urmează încă trei, căci în pandemie liderul trupei Savoy a scris peste 200 de melodii noi și acum are 300 în total. Nu va mai avea timp să le imprime, însă, fiindcă în octombrie va avea triplă aniversare. E ziua lui, împlinește 80 de ani, face 25 de ani de la căsătorie și 27 de ani de relație cu soția.

Citește și Marian Nistor şi Dorina Paraschiv, dezvăluire de senzaţie în ziua în care au aniversat 36 de ani de când s-au cunoscut: „Caniche-ului nostru îi datorăm faptul că suntem împreună”

„În primul rând trebuie să mai apară trei albume noi. După ce au apărut acestea două albume noi, alături de un volum de versuri, care s-a intitulat ‘Între noapte și zi’ și încă un volum, care s-a intitulat ‘Planeta dragostei’. Deci, mai urmează încă un volum nou de poezii, cu trei albume, ‘Best Of’ și ajungem să avem în acest moment 80 de albume. Și volume de poezii mai am în lucru, dar aștept și eu sponsorii. Că nu ne este ușor”, a mai spus el.