Marian Oprişan a contestat în instanţă procesul verbal în baza căruia i-a fost luat permisul de conducere

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a chemat în instanţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, după ce la finele lunii trecute a fost oprit în trafic de poliţişti buzoieni care l-au amendat şi i-au luat permisul de conducere.

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 13:14
Marian Oprişan a contestat în instanţă procesul verbal în baza căruia i-a fost luat permisul de conducere

Pe rolul Judecătoriei Focşani a fost înregistrată, pe 5 decembrie, acţiunea introdusă de Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care a făcut o plângere contravenţională împotriva procesului verbal al Poliţiei Rutiere Buzău, prin care i-a fost reţinut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie.

La finele lunii trecute, Marian Oprişan a fost filmat de radar cu 191 km la oră, pe DN 2 E 85, în afara localităţii buzoiene, fiind cea mai mare viteză constatată în data de 29 noiembrie de către poliţiştii din Buzău.

 “Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”, au transmis ulterior reprezentanţii IPJ Buzău, printr-un comunicat de presă.

Oprişan a fost amendat cu 2900 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile.