Marian Oprişan, demonstraţie de forţă în faţa lui Ciolacu! S-a pus primul pe lista PSD Vrancea pentru Senat

Marian Oprișan a prezidat astăzi o ședință la sediul PSD Vrancea, deși nu mai este președinte, în urma căreia s-a pus pe lista pentru Senat, pe locul 1, în locul lui Cristian Dumitrescu, al cărui nume fusese vehiculat tot astăzi în jurul prânzului, informează Editiedevrancea.ro.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 15:07
Marian Oprişan, demonstraţie de forţă în faţa lui Ciolacu! S-a pus primul pe lista PSD Vrancea pentru Senat

Astfel, Oprișan i-a dat o lovitură de imagine lui Marcel Ciolacu, cel care spusese că nu-l va accepta pe Oprișan pe lista pentru Parlamentul României. Practic, Oprișan l-a umilit pe Ciolacu și i-a arătat că încă are influență în PSD Vrancea.

Pentru Camera deputaților, se pare că PSD Vrancea va merge pe mâna lui Nicușor Halici și Elena Stoica (primele două locuri eligibile).

Aflat într-o vizită de lucru la Focșani, duminică, Marcel Ciolacu a declarat că Marian Oprișan va fi vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea, unde va face majoritate cu cei doi consilieri județeni pe care i-a obținut ALDE. Între timp, coaliţia cu ALDE nu mai este sigură, având în vedere că mai mulţi membri marcanţi, în frunte cu preşedintele Tăriceanu, şi-au dat demisia din partid şi vor candida la parlamentare pe listele Pro România.

„Din punctul meu de vedere, domnul Oprișan ar trebuie să fie vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea. Am încheiat un protocol cu ALDE și vom avea majoritate”, a declarant laconic, liderul PSD.

Citeşte şi: Florin Iordache, preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă