Marian Oprişan: Alegerile au fost pierdute din cauza lui Liviu Dragnea. Partidul arată mai frumos fără el

Publicat: Marţi, 28 Mai 2019 11:47 // Actualizat: Marţi, 28 Mai 2019 11:50 // Sursa: romaniatv.net

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, marţi, că PSD a pierdut alegerile din cauza acţiunilor lui Liviu Dragnea, că partidul nu trebuie să cedeze guvernarea până la alegerile parlamentare din 2020 şi că PSD arată „mai frumos” fără Dragnea, potrivit news.ro.

Întrebat dacă intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă, Oprişan a declarat: „Ştiţi cum e. Politicienii au o carieră şi au un parcurs. Eu zic că în principiu în raniţa fiecărui soldat poate să stea bastonul de mareşal. (...) Nu putem discuta despre acest lucru în acest moment. Nu vorbim acuma despre alegeri prezidenţiale".

„Au fost alegeri europarlamentare în România şi populaţia ţării a decis aşa cum ştiţi, deci situaţia e împărţită, dar mandatul primit de PSD în 2016 pentru guvernare ţine 4 ani. Când vor fi alegeri parlamentare, în 2020, atunci o să avem altă situaţie. Alegeri anticipate este exclus pentru că pe mecanismul constituţional românesc este aproape imposibilă declanşarea unei asemenea acţiuni", a mai declarat Oprişan.

Întrebat cine ar trebui să ia locul lui Liviu Dragnea, Oprişan a răspuns: „Cel mai bun coleg dintre noi, în cadru statutar şi la congres".

El a spus că e prematur să spună dacă îşi va depune candidatura la congres.

„N-am pierdut eu alegerile la Focşani şi nici în judeţul Vrancea, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea. Alegerile în România au fost pierdute cât se poate de clar pe acţiunile lui Liviu Dragnea, asupra cărora eu am avut poziţii divergente permanent", a mai declarat liderul PSD Vrancea.

În legătură cu faptul că nu a semnat scrisoarea prin care unii lideri PSD au cerut demisia lui Dragnea la un moment dat, Oprişan a spus: „Mi-a fost mai dragă stabilitatea partidului şi solidaritatea din interiorul PSD decât... Dragnea nu era o miză la acel moment".

Întrebat cum arată PSD fără Liviu Dragnea, Oprişan a afirmat: „Arată mai frumos".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea Marian Oprişan PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mai 14:53
Răspunde | Votează email 0 email
rupp
care sunt spiritele până la convingerea că au aparținut acestei grupări criminale, astfel încât nu pot spune că este vina altora acest întreg grup criminal aparține unde seful lor este acum pentru că sunt la fel de corupți ca el distribuind posturi în posturi pentru rude, prieteni și familie, care este tocmai corupția la cel mai înalt nivel
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H