Marian Petrache nu mai candidează la şefia CJ Ilfov şi visează la o poziţie de ministru

Liberalul Marian Petrache nu va mai candida pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov la alegerile locale. Petrache va deschide lista PNL la Senat şi ţinteţşte o funcţie de ministru în viitorul guvern liberal. 

RomaniaTV.net
05 mart. 2020, 12:05
Marian Petrache nu mai candidează la şefia CJ Ilfov şi visează la o poziţie de ministru

„După două mandate, Marian Petrache va cuta o altă provocare. Voi deschide lista la Senat. Dacă PNL va fi la guvernare, voi alege drumul unei funcţii executive, dacă partidul mi-o va cere, dacă nu, voi fi în comisia de administraţie. (…) Azi, Ilfovul are toate strategiile făcute astfel încât să aibă o dezvoltare sustenabilă din toate punctele de vedere. Pot să fac pasul în lateral liniştit. Totul e pregătit. PNL va ieşi detaşat câştigător. PNL are 29 de primării din 40 în Ilfov. În marea majoritate avem performanţă administrativă şi scorurile vor fi pe măsură”, a declarat Marian Petrache pentru Adevarul.

Întrebat dacă vizează un post de ministru de Interne sau ministrul Dezvoltării, Marian Petrache a răspuns: „provocarea ar fi pe zona administrativă. E nevoie de o reformă a statului şi de o reformă administrativă”.

Potrivit stiripesurse, Thuma Hubert va candida la șefia CJ Ilfov în locul lui Marian Petrache.