Marian Vanghelie candidează la Primăria Sectorului 5. "Am făcut tot învăţământul. Am o imagine exactă"

Publicat: Luni, 17 August 2020 17:05 // Actualizat: Luni, 17 August 2020 17:05 // Sursa: romaniatv.net

Marian Vanghelie candidează din nou la Primăria Sectorului 5. În momentul depunerii candidaturii, fostul edil al Sectorului a spus că a terminat circa 600 de blocuri, a făcut 700 de străzi, a terminat tot învăţământul şi a reabilitat parcurile din zonă. De asemenea, Vanghelie crede că are imaginea exactă referitor la ce trebuie făcut în Sectorul 5.

"Putem să aduce sectorul 5 după ce am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun am o imagine exactă vis a vis de Sectorul 5, ceea ce trebuie de făcut. Putem să punem în aplicare – să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educaţia lor. După cum ştiţi am fost ataşat de sistemul de învăţământ şi am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învăţământ”, a declarat Marian Vanghelie, conform News.ro.

Monica Anisie vrea ca băncile să fie dotate "PEPSIglas". Reacţia lui Victor Ponta: "Vanghelie ar fi bun de ministru"

Fostul primar a mai precizat că Guvernul nu ştie să gestioneze situaţia. Vanghelie crede că "lucrurile sunt umflate" în privinţa numărului de infecţii cu noul coronavirus.

"O pandemie care a arătat că ne îmbolnăvim dar avem un Guvern care nu poate să explice ceea ce trebuie să facă românii şi din acest motiv cred că le confruntăm cu mutle cazuri. Evident lucrurile sunt umflate, dar românii trebuie să înţeleagă că boala există. România trebuie condusă, unită, reunită şi condusă de politicieni serioşi, cu experienţă şi să nu mai trimitem politicienii de 60 de ani acasă, pentru că avem nevoie de oameni în Parlament care să aibă viziune despre ceea ce trebuie să fie această ţară", a conchis Vanghelie, pentru sursa citată.

Marian Vanghelie a fost primarul Sectorului 5 între anii 2000 şi 2016.

Firea prezintă candidaţii PSD pentru CGMB. Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir, în echipă. "Administraţia este exact ca sportul"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale Marian Vanghelie primaria sectorului 5
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H