Marian Vanghelie deschide lista Partidului Ecologist Român în Călăraşi pentru Camera Deputaţilor

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, deschide lista Partidului Ecologist Român în circumscripţia Călăraşi pentru Camera Deputaţilor, a declarat pentru Agerpres preşedintele PER, Dănuţ Pop.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 13:16
Marian Vanghelie deschide lista Partidului Ecologist Român în Călăraşi pentru Camera Deputaţilor

„Da, este pe platforma PER cu partidul domniei sale – PSDI (Partidul Social Democrat Independent) care face parte din cele 12 partide şi dânsul are Colegiul la deputaţi la Călăraşi, unde deschide lista. A existat o contestaţie, dar s-a câştigat în instanţă”, a precizat Dănuţ Pop.

El a arătat că pe platforma comună a PER candidează la alegerile parlamentare 12 formaţiuni politice şi ONG-uri, între acestea fiind Partidul Republican, Partidul Social Democrat Independent, Alternativa pentru Demnitatea Naţională, PNŢCD.

„Tehnic nu s-a putut fuziona, că nu era termenul, alianţe nu se mai puteau face pentru că s-au suprapus localele cu parlamentarele şi termenul a expirat luna trecută, în timpul campaniei electorale, şi n-am mai avut timp să facem alianţă. Şi atunci am căzut de acord cu toţii să vină pe platforma Partidului Ecologist, prin semnarea obligatorie de adeziune”, a explicat liderul PER.

Pe listele PER mai candidează şi foştii PSD-iştii Serban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, care nu au mai prins locuri pe listele social-democraţilor şi au ales să demisioneze din partid şi să candideze din partea „ecologiştilor”.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene i-au transmis urări lui Liviu Dragnea de ziua sa