Marian Vanghelie, dezvăluiri despre relaţia cu Klaus Iohannis. Ce le-a spus primarul judecătorilor

Marian Vanghelie a dat explicaţii în instanţă despre declaraţiile sale privind influenţa pe care ar fi avut-o la preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul lui Rareş Bogdan. El a spus joi că a exagerat şi că a dorit doar să se laude cu legătura sa cu şeful statului.

09 iul. 2015, 13:45
Marian Vanghelie, dezvăluiri despre relaţia cu Klaus Iohannis. Ce le-a spus primarul judecătorilor

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde încearcă să obţină eliberarea din arest preventiv. Potrivit România TV, în sala de judecată, Vanghelie a declarat că gura lui mare a fost cea care l-a băgat în arest.

Citeşte şi Marian Vanghelie către judecător, la ÎCCJ: Sunt natural ca brânza de oaie

Legat de interceptările în care el vorbea despre cum poate ajunge la Klaus Iohannis, Vanghelie susţine acum că doar se lăuda. „Nu este nicio dovadă. Viaţa demonstrează că nu trebuie să te bazezi pe nimeni. A venit o doamnă la mine de la DNA. Tremura… Am făcut o greşeală… I-am explicat, i-am chemat avocat… Sunt mai libertin la gură, am greşit„, a spus Marian Vanghelie.

Citeşte şi Oana Mizil se roagă ca Vanghelie să fie lăsat liber: „Să mi-l dea Dumnezeu acasă că e foarte greu!”

În luna martie a acestui an, numele jurnalistului Rareş Bogdan a apărut în Dosarul lui Marian Vanghelie, după ce primarul Sectorului 5 a fost interceptat de procurorii DNA în timp ce îi spunea unei persoane apropiate că poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, susţinând că preşedintele are nevoie de el să facă majoritatea în Senat.