Marian Vanghelie: Nu plec din PSD. Ponta: Posibil să plece şi alţii

Marian Vanghelie spune că el habar n-a avut de demisia Aurei Vasile şi susţine că el nu pleacă din PSD. Şi alţi social-democraţi s-au arătaţi suprinşi de gestul Aurei Vasile, deşi Rodica Nassar recunoaşte că, de obicei, plecările la alte partide sunt aranjate. Victor Ponta crde că vor exista şi alte demisii.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 15:36
Marian Vanghelie: Nu plec din PSD. Ponta: Posibil să plece şi alţii

Vicepreşedintele Rodica Nassar a declarat, la România TV, că nu ştie de ce Aura Vasile şi-a dat demisia din partid.

„Nu ştiu dacă au copt-o mai demult, dacă este o reacţie…. De obicei, plecările astea sunt aranjate”, a spus Nassar.

Marian Vanghelie, în umbra căruia a stat mulţi ani Aura Vasile, a declarat în schimb că el nu crede că Aura Vasile se va duce  la UNPR.

„Cred că este supărată, cred că are şi motivele ei să fie supărată, cred că are şi dreptate să aibă motive, dar nu cred că va face pasul până la final. Aura Vasile s-a supărat pe cei din conducerea partidului”, a spus Vanghelie pentru Gândul.

„Să fie clar, eu nu plec din PSD. Păi ce câştig eu ca să plece Aura Vasile la UNPR? Era un om de bază al Organizaţiei PSD Bucureşti. Nu câştig nimic. Încerc acum să vorbesc cu ea”, a adăugat edilul de la 5, compeltînd că el este stresat şi va încerca să o convingă pe deputată să revină asupra demisiei.

Adrian Năstase a declarat şi el că nu se aştepta ca Aura Vasile să plece la UNPR şi speră că aceasta se va răzgândi.

Liderul PSD, Victor Ponta,  nu exclude însă noi demisii din partid.

„Este posibil să plece şi alţii, cei care nu îşi mai găsesc locul la noi. Acum pe final de mandat, domnul Oprea este un om generos, şi cu banii, şi cu funcţiile, şi cu gradele, şi cu contractele”, a spus Ponta.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, s-a arătat şi el surprins de trecerea Aurei Vasile la UNPR, deoarece aceasta şi-a făcut cererea chiar înainte de şedinţa de luni a Biroului Permanent al Camerei.

Aura Vasile a demisionat astăzi din PSD şi s-a înscris în UNPR.

Numai cu câteva ore înainte de a-şi anunţa trecerea în barca lui Oprea, Aura Vasile postase pe blogul personal textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului din care face parte şi UNPR.