Marian Vanghelie reacționează după ce Nuțu Cămătaru a spus că l-a ajutat să devină primar: „Mă cunosc cu el, dar nu stăm la șpriț împreună”

Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei, a spuc că îl cunoaște pe Nuțu Cămătaru, dar că nu e prieten cu el. Afirmațiile fostului edil vin după ce interlopul a dezvăluit că l-ar fi ajutat pe Vanghelie să devină primar.

24 nov. 2021, 16:30
Marian Vanghelie reacționează după ce Nuțu Cămătaru a spus că l-a ajutat să devină primar: „Mă cunosc cu el, dar nu stăm la șpriț împreună”

Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluirile respective în cartea lui Codin Maticiuc, „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru. Întrebat de această situație, Marian Vanghelie a spus: „toată lumea m-a ajutat să devin primar”.

„De ce să mă ascund?! Mă cunosc cu Nuțu Cămătaru, nu e o rușine asta. Dar nu suntem prieteni, nu avem activități comune și nu stăm la șpriț împreună. Eu mă cunosc cu foarte multă lume, am locuit și eu în Ferentari. Toată lumea m-a ajutat să devin primar, că m-au votat mulți”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.

Marian Vanghelie a spus că a fost la Nuțu Cămătaru în curte și că nu se ascunde de nimic.

„Eu, în campaniile electorale mergeam peste tot, și prin Ferentari. Și stăteam de vorbă cu toată lumea. Mulți mă invitau la ei în curte. Și Nuțu Cămătaru m-a invitat la el în curte, să-mi arate caii. Am intrat în curte, pentru că eu am fost primarul tuturor. Când am intrat la dânsul în curte eram deja primar, dar făceam campanie electorală pentru un nou mandat. Eu nu mă ascund de nimic. Eu am recunoscut că pe vremuri vindeam bilete pe bulevard, nu mi-e rușine. Acum, activitățile acestea se numesc afaceri”, a mai precizat Marian Vanghelie pentru Gândul.

Nuțu Cămătaru mărturisește că l-a ajutat pe Marian Vanghelie să ajungă primar al Sectorului 5 de trei ori, precizări făcute după ce l-a văzut pe fostul edil declarând la un post de televiziune că nu l-a cunoscut niciodată.

„Nu trebuia să fie personaj, nu merită să fie în cartea asta, nu l-aș fi menționat niciodată, dar tocmai l-am văzut pe Marian Vanghelie într-un interviu televizat, cică nu mă cunoaște. Nu mă cunoaște?! Îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a cunoscut și l-am ajutat să ajungă primar de trei ori. L-am primit în casă și de câteva ori a avut nevoie și acum nu mă cunoaște?! Mariane, pe drumul pe care pleci tu, eu mă întorc obosit, și, dacă totuși nu te descurci acolo, să dai un semn”, îi spune Nuțu Cămătaru lui Codin Maticiuc, mărturia fiind prezentată în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, care a fost lansată astăzi.