VIDEO Marian Vanghelie, scandal cu înjurături cu un protestatar în faţa Curţii de Apel Bucureşti. „Nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul”

Bătaie în stradă și scandal. Marian Vanghelie a fost filmat la Curtea de Apel Bucureşti în momentul în care agresa unul dintre protestatarii care i-au strigat că a furat și că trebuie să ajungă la închisoare.

16 nov. 2021, 13:00
VIDEO Marian Vanghelie, scandal cu înjurături cu un protestatar în faţa Curţii de Apel Bucureşti. „Nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul”

Scandalul a izbucnit după ce Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a dat ochii cu protestatarul poreclit „Ceauşescu” în faţa Curţii de Apel Bucureşti.

Spiritele s-au încins şi, după un schimb de replici, politicianul a lovit telefonul protestatarului. A urmat o serie de înjurături de ambele părţi până când a intervenit un jandarm pentru a pune capăt tărăboiului.

Marian Vanghelie, scandal cu înjurături cu un protestatar în faţa Curţii de Apel Bucureşti. Schimbul de replici care a degenerat

Protestatar: ”Ați venit la școală pentru că aveți un apel pentru condamnare!”

Vanghelie: ”Te rog frumos pleacă de lângă mine!”.

Protestatar: ”Stai pușcăriașule cuminte. Dă mă banii înapoi pe care i-ai furat, mă! Borfașu, Vanghelie, un escroc, da, mă, banii înapoi, mă, borfașule mă. Pune-ți mă masca borfașule”.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, după scandalul violenţei: „După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana”

Marian Vanghelie a precizat că a reacţionat pentru că protestatarul l-a lovit.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă”, a declarat Marian Vanghelie, conform Antena3.

Fostul edil a explicat că avea termen într-un dosar judecat la Curtea de Apel Bucureşti şi nu îşi explică de ce paznicii l-au lăsat pe prostestatar să intre în sediul instanţei.

„Mă grăbeam, pentru că era primul termen și nu voiam să întârzii, nu mi-am permis să pierd timpul sunând la 112, aș mai fi pierdut cel puțin o jumătate de oră. Mai mult, a intrat în sală, ar trebui ca polițiștii care păzesc aceste instituții să nu-l lase să intre, pentru că țipă în urma oamenilor pe care-i urmărește. Imaginați-vă că a și ieșit după mine, a alergat după mine în jurul Curții de Apel. La un moment dat chiar a venit un polițist și l-a dat afară. Este ceva inadmisibil, la toate instituțiile publice se duce peste oameni, îi hărțuiește, devine foarte obraznic, îi înjură, se leagă de familiile lor, nu se poate așa ceva,” a mai afirmat Marian Vanghelie, conform Realitatea.net.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul spargerii de la vila lui Marian Vanghelie. Decizia magistraţilor este definitivă