Mariana Cojocaru, apariţie neaşteptată la piscină. Cum a fost surprinsă cunoscuta astroloagă. GALERIE FOTO

Atunci când nu analizează mişcările planetelor şi nu realizează astrograme natale, Mariana Cojocaru se relaxează în cele mai surprinzătoare locuri. Recent, a fost surprinsă la piscină.

27 iun. 2022, 17:03

Mariana Cojocaru la piscină este o imagine pe care nu îţi este dat să o vezi prea des. Îndrăgita astroloagă a fost surprinsă plimbându-se pe marginea piscinei.

Mariana Cojocaru, apariţie neaşteptată la piscină

Purta un costum de baie întreg, peste care îşi pusese o fustă scurtă, deasupra genunchilor, menită să îi ascundă coapsele într-o oarecare măsură.

Astrologul Mariana Cojocaru nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă despre viaţa ei privată se ştiu destul de puţine lucruri. Are o poveste de viaţă tristă, dar, după cum recunoaşte, întâmplările neplăcute din viața ei au transformat-o în persoana care este acum. În 2011, astrologul s-a despărţit de bărbatul cu care credea că îşi va petrece întreaga viaţă. A avut parte de un soț abuziv, care a bătut-o imediat după nuntă. Mărturisește că s-a căsătorit pe grabă, fără să se iubească foarte tare. Dar chiar şi aşa, nu-şi imagina că va trăi un coşmar. Nimic din căsnicia ei nu era aşa cum îşi imaginase.

Cu soțul meu m-am căsătorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare. Pe fetiță am născut-o la 21 de ani. Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare. Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, pentru că a zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. Pe urmă mi-a fost rușine să le spun părinților de problemele din casă. Relația era una de formă. La un moment dat am fost fiecare cu domitorul lui„, povestea, în trecut, Mariana Cojocaru.

Citeste si Mariana Cojocaru o contrazice pe Carmen Harra în privinţa războiului: „3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani”. Cine va câştiga războiul!

Atunci când relația cu soțul a început să scârţâie, astrologul s-a gândit că este momentul să o apuce pe drumuri separate. Totuşi, nu a făcut-o pentru a nu-şi lăsa fiica fără tată. S-a refugiat în carieră, natură, studiu până la majoratul fetei. În acel moment, a făcut pasul decisiv: “Într-un final, am divorțat, dar relația era stinsă mai de mult. Decizia divorțului am luat-o eu. M-am eliberat dintr-o căsătorie care nu era tocmai inspirată. Imediat mi-am recăpătat bucuria de viață. Am luat decizia de a divorța în momentul în care toate lucrurile se așezaseră: fata ăși găsise drumul ei, eu aveam casa pe numele meu”, povestea Mariana Cojocaru, în urmă cu ceva timp, într-un interviu la Antena Stars

Cu fiica ei, Eliza, care este bucăţică ruptă din mama ei, are o relaţie excepţională. Recent, Eliza s-a căsătorit în Londra.

Citeste si Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin

Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier

Astrologul Mariana Cojocaru este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un sfat bun pentru fiecare dintre noi, chiar dacă astrele nu se aliniază perfect în acea zi pentru toate zodiile. Cunoscut astrolog a avut însă parte de multe încercări teribile de-a lungul vieţii. O parte dintre ele le-a povestit, la România tv.

Şi ca şi cum relaţia toxică în care s-a aflat ani de zile nu ar fi fost de ajuns, astrologul a avut şi un accident de maşină teribil, în urma căruia s-a aflat in moarte clinica.

Va dati seama, ca orice profesionist, ma uitam pe astrograma mea, cand am avut momentul de cumpana, te duci sa vezi de ce, daca am trecut prin niste momente in viata, sa-i avertizez pe romani ca au hopuri si piedici sa fie in garda si sa nu mearga in directia in care totul este roz, viata nu e roz, mi-am analizat si mie in trecut am primit mesaje in vis.

Fiecare avem astrograma, fiecare avem o misiune de indeplinit, nu venim pe pamant de dragul de a veni, ci sa evoluam cat putem de bine.  De aia cand am avut accidentul, de exemplu, cu o noapte inainte am visat, eram la Iasi cu prieteni la o aniversare spre finele lui februarie, pe 26 febrarie, si noaptea inainte sa ne intoarcem am avut un vis cu un manechin de magazin caruia i se capsa pielea capului. Le-am spus prietenilor ca nu vreau la Bucuresti cu masina, ci cu trenul, ei s-au uitat ciudat la mine, iar eu, de rusine, am venit cu masina si s-a produs accidentul.

Cred ca era undeva in jurul varstei de 33-34 de ani si m-am gandit daca am avut astfel de accident si am primit mesaj trebuie sa tin cont de niste mesaje, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii,nu putem fi rupti de mesajul universului, de ce dorim cum sa devenim, cum sa evoluam mai bine. Simt ca din momentul respectiv capacităţile mele au crescut mult, am stat in coma 4-5 ore, nu mai stiu, stiu ca era noapte si la pranz m-am trezit, iar cand am revenit stiam ce am cerut, ce am comunicat cu divinitatea si ce am de facut din punctul respectiv incolo”, a povestit Mariana Cojocaru la România TV.