Mariana Cojocaru, despre semnificaţia zilei de naştere a lui Iohannis: Va trebui să arate că e un războinic

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat sâmbătă la România TV ce semnificaţie are ziua de naştere a preşedintelui Klaus Iohannis. Potrivit acesteia, şeful statului este o "persoană norocoasă", o persoană care "va trebui să demostreze că este un războinic autentic" şi care până în septembrie va fi pe un val ascendent. După această perioadă va avea loc "o conjuncţie cu luna neagră", care va marca "un moment delicat de cotitură în viaţa sa. Sâmbătă, Klaus Iohannis aniversează vârsta de 56 de ani.

13 iun. 2015, 14:33

Astrologul consideră că numărul 13 (n.r. 13 iunie, data naşterii preşedintelui) aduce noroc.

Citeşte şi: HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Lunile de vară îi vor propulsa pe cei ambiţioşi VIDEO

„13 reprezintă un număr excepţional în numerologie (…) Numărul 13 reprezintă forţa, dublează norocul şi puterea unui om. Vine cu provocări. Trebuie sa faci faţă cerinţelor acestui număr, dar am văzut în ultima vreme că preşedintele a fost foarte articulat şi argumentat atunci când a avut intervenţiile, drept urmare se observă forţa lui 13”, a precizat Mariana Cojocaru la România TV.

Astrologul menţionează că pe astrograma personală a lui Klaus Iohannis apare o conjuncţie Soare-Mercur.

„Dacă analizăm astrograma în momentul 0, pentru destinul din noul an personal aş spune că momentul e interesant. Pe astrograma personală vedem conjuncţie Soare-Mercur. La ora aceasta avem Soare-Mercur în zodia Gemenilor, identic cu momentul naşterii, dar şi Marte.

Marte este zeul războiului şi al competiţiilor. De aici avem profilul noului an. Marte e patronul Berbecului şi Scorpionului. Am văzut anumite astrograme în care ascendentul domniei sale ar fi în Scorpion. Marte e patronul Scorpionului. Există o logică în toată povestea aceasta pentru soţia lui Klaus Iohannis e Scorpion”, a adăugat astrologul.

Mariana Cojocaru precizează că preşedintele este o persoană norocoasă, fapt dovedit de răsturnarea spectaculoasă a rezultatelor alegerilor prezidenţiale de anul trecut.

„Este o persoană norocoasă. Anul care a trecut şi anul acesta ne-a dovedit acest lucru pentru că are axa de destin Berbec-Balanţă şi sensul vieţii în Balanţă. Anul trecut, pe acest val karmic a venit şi a devenit preşedinte, iată răsturnarea spectaculoasă care s.a produs la alegeri”, mai menţionează astrologul.

Mariana Cojocaru mai declară că Klaus Iohannis va trece printr-un moment de cotitură în ultima parte a acestui an.

Va fi un an al competiţiei. Va trebui să demonstreze că e un războinic autentic. Există pe astrogramă un moment delicat pe care l-am menţionat la sfârşitul anului trecut pentru că el a venit pe o faza de flux, dacă facem o comparaţie cu oceanul.

Până în luna septembrie, în continuare e pe valul ascendent, pe urmă începe refluxul: septembrie-octombrie-noiembrie. Va exista o conjuncţie cu Luna Neagră ce va marca un moment delicat, de cotitură, în viaţa domniei sale. Momentele nu trebuie să fie dramatice, înseamnă că momentul respectiv vine ca tu să te adaptezi la noile cerinţe, să îţi dai seama intuitiv în ce direcţie trebuie să mergi”, a mai precizat Mariana Cojocaru.

Astrologul a mai vorbit şi despre compatibilitatea preşedintelui cu premierul Victor Ponta.

„Pe axa profesională de compatibilitate avem aşa: Gemeni pentru că e nativ al zodiei Gemeni. Dincolo de interese şi partide politice şi că îţi doreşti sau nu, trebuie să faci parte dintr-o astfel de axă.

Gemeni cu preşedintele Iohannis, Fecioară cum este domnul Ponta. Obligatoriu trebuie să existe o relaţie profesională corectă”, a declarat Mariana Cojocaru.

Dar şi despre compatibilităţile lui Klaus Iohannis cu alţi lideri politici.

„Şi domnul Predoiu şi doamna Gorghiu sunt Fecioară (…) A fost domnul Boc Fecioară, premier, MRU – fecioară, premier şi domnul Crin Antonescu care acum e pe banca de rezervă, tot Fecioară”

Citeşte şi: HOROSCOPUL VERII realizat de Mariana Cojocaru: Se anunţă sacrificii karmice

Întrebată care este relaţia preşedintelui actual cu fostul şef de stat, Mariana Cojocaru precizează: „Dacă privim astrograma generală, Gemeni cu ascendent în Gemeni, o să vedeţi pe Casa Zodiacală Scorpionul. Acesta reprezintă un capitol foarte important pentru că această zodie are Jupiter şi Neptun retrograd. Neptun e planeta politicii, iar Jupiter, planeta norocului (…) Este un parteneriar agreat pe astrograma sa”, a adăugat astrologul.

Despre relaţia cu Vasile Blaga, Mariana Cojocaru a răspuns: „Vasile Blaga este un nativ în zodia Leului, domnul Iohannis are Marte, Venus, Uranus. Uranus e patronul astral al României. Cei doi au obiective comune”.

Totodată, Mariana Cojocaru pomeneşte şi despre relaţia lui Klaus Iohannis cu ministrul Gabriel Oprea.

Domnul Oprea ca şi domnul Tăriceanu, ambii Capricorni, în acest sens se spune că există un anume blocaj şi cu plăţi karmice”, a conchis Mariana Cojocaru.