Mariana Cojocaru: Zodia care va avea o mare cumpănă în 2022

Astrologul Mariana Cojocaru dă explicații complete despre mişcarea planetelor şi influenţa asupra horoscopului în 2022.

06 ian. 2022, 21:30
Mariana Cojocaru: Zodia care va avea o mare cumpănă în 2022

Nu toate zodiile sunt bine aspectate în 2022, spune astrologul Mariana Cojocaru. Una dintre ele va vea parte de mai multe cumpene, care i-ar putea da viața complet peste cap la început de an.

Mariana Cojocaru anunță un an special pentru nativii zodiei Leu. Vor avea parte de provocări neașteptate, dar și cumpene care le vor încurca activitatea. Vor apărea noi dușmani, așa că mare atenție la toți cei din jur.

”Leul, în 2022, datorită cuadraturii Soarelui natal cu axa karmică din Taur şi Scorpion şi opoziţia cu Saturn din Vărsător, deci o cuadratură perfectă, poate avea parte de cumpene. În plus, Lilith va fi în tranzit prin cea de-a 12-a casă, a duşmanilor vizibili şi invizibili, deci Leii trebuie să fie atenţi cu cine se însoţesc, foarte atenţi la anturaje pentru că îi pot pune în ipostaze nu tocmai plăcute”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii
Toate aceste situații vor face ca această zodie să ajungă în situații în care să nu se mai recunoască. Vor întâmpina probe care le vor confirma sau nu putereea pe care o au și pese care trebuie să treacă pentru a ajunge la ceea ce își doresc cu adevărat.

Zodia guvernată de Luna Neagră în Gemeni
”Această cuadratură îi pune pe Lei în situaţia în care să arate cu adevărat că nu sunt Lei, ci sunt paralei. Suntem în anul Tigrului de Apă, pe zodiacul chinezesc, iar Tigrul are echivalentul Vărsător în zodiacul european şi prin urmare Leii vor dat tot felul de probe prin care să convingă că sunt puternici, că sunt adevărat de nădejde şi că pot să ardă etape, pot să facă din orice bici şi să pocnească”, mai explică astrologul.

Minerva, horoscop 2022: „Aceste zodii sunt binecuvântate, vor avea câştiguri foarte mari”

Într-o situație similară se află și Fecioarele care trebuie să fie atente, în special la carieră. Nu trebuie să se lase influențate de alții, iar perioada primăverii este cea în care se iau cele mai multe decizii.

Mai mult de atât, influența venită de la Luna Neagră în Gemeni s-ar putea să afecteze această zodie mai mult decât ar crede, adaugă astrologul. ”Fecioarele au, până spre primăvară, cuadratura de pe zodii duble pentru că avem Luna Neagră în Gemeni şi vor trebui să fie atente la carieră”, recomandă Mariana Cojocaru.