Mariana Ionescu Căpitănescu, foc și pară pe fiul ei. Artista l-a făcut de rușine în văzul tuturor. ”Sunt supărată. Aștept explicații, Anthony!”

Mariana Ionescu Căpitănescu este foarte supărată pe fiul ei. Artista nu a avut nicio jenă să-și strige nemulțumirea în public, povestindu-le fanilor ei ce se întâmplă cu băiatul ei.

09 sept. 2023, 11:33

Mariana Ionescu Căpitănescu este foarte supărată pe fiul său. Artista de muzică populară are o relație foarte frumoasă cu copiii ei, însă, de această dată, fiul ei a scos-o din sărite.

Artista nu s-a sfiit să împărtășească nemulțumirea cu fanii ei și chiar l-a certat public pe fiul său, într-un mesaj pe rețelele sociale.

Mariana Ionescu Căpitănescu este foarte supărată din cauză că băiatul ei cel mare, Anthony, s-a lansat în muzică, însă nu în muzica clasică, așa cum și-ar fi dorit mama sa, ci a început să cânte manele.

Unii dintre dumneavoastră știți că face muzică de ceva timp, dar eu sunt confuză în legătură cu asta. Pentru că atunci când era mic, l-am dat să studieze muzică clasică, Mozart, Bach și, bineînțeles că poate vă așteptați sâ cânte sau să facă muzică clasică sau chiar populară. Dar nu, nu face niciuna din astea și sunt supărată în legătură cu asta (…) Vreau o explicație de la tine, Anthony. Știu că ești băiatul meu, știu că acum poți face orice îți trece prin cap, dar știu că ești un băiat responsabil, așa că, te rog să îmi dai un răspuns”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, pe TikTok.

Răspunsul fiului Marianei Ionescu Căpitănescu pentru mama sa

Iar răspunsul lui Anthony nu a întârziat să apară. Băiatul i-a explicat frumos mamei lui că nu vede nimic rău în faptul că a ales acest stil muzical, mai ales că versurile sale nu sunt deloc obscene.

Ai vrut un răspuns din partea mea, așa că îl primești prin intermediul acesta. Înțeleg că ești supărată și că nu îți convine stilul de muzică pe care îl abordez. Contează ce îmi place mie să fac. Mie nu îmi place muzica clasică, chiar dacă am studiat-o când eram mic, acum nu mai ascult așa ceva. Înțelegeam să fii supărată dacă cântam muzică cu limbaj licențios sau altceva, dar genul pe care eu îl abordez este plăcut de foarte multă lume”, a fost răspunsul lui Anthony.

CITESTE SI: Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian. „L-am întrebat de ce e trist”