Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturii cutremurătoare despre dramele din viața sa: ”Am fost pedepsită de Dumnezeu”

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. De-a lungul timpului, artista a apărut în fața publicului său mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, însă de foarte multe ori sufletul îi era zdrobit.

21 iun. 2023, 17:28
Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturii cutremurătoare despre dramele din viața sa: ”Am fost pedepsită de Dumnezeu”
Mariana Ionescu, mărturii cutremurătoare despre dramele din viața sa

Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturii cutremurătoare despre dramele din viața sa. Recent, Mariana Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele care i-au marcat viața.

Citește și Mariana Ionescu Căpitănescu îl plânge și acum pe Petrică Mîțu Stoian: „Vor curge multe lacrimi”

Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturii cutremurătoare despre dramele din viața sa

Artista a dezvăluit că cele mai grele momente din viața sa au fost cele în care a pierdut mai multe sarcini, dar și când s-au stins din viață fratele și tatăl său

”Momentele care mi-au adus multă amărăciune în suflet au fost momentele în care am pierdut niște sarcini. Am crezut că voi avea copii și nu am putut să le duc la termen. Am considerat că am fost pedepsită de Dumnezeu. A fost greu când mi-am pierdut fratele, tot așa, am crezut că este o pedeapsă pentru noi. Acele momente te fac să înțelegi că viața este foarte fragilă. La fel a fost și când mi-am pierdut tatăl, atunci când pierzi oameni dragi e foarte greu. Când a plecat tata la ceruri, anul trecut, am considerat că el a plecat undeva, iar eu nu pot să îl mai văd. Dar el în sufletul meu există”, a declarat Mariana Ionescu într-un interviu pentru FANATIK.

Deși nu i-a fost ușor să treacă peste pierderile celor mai dragi oameni din viața sa, Maria Ionescu a mărturisit că timpul a ajutat-o să își vindece rănile.

”Atunci nu pot să trec peste acele momente. Trăiesc acea suferință, nu pot s-o elimin. Țin suferința cu mine un timp, apoi trece în timp, făcând alte lucruri, atunci când se reia cursul vieții. Când se întâmplă lucruri rele, parcă și viața se oprește.

Eu toate aceste lucruri le-am considerat pedepse. Noi oamenii avem momente când suntem pedepsiți, iar acea suferință te atinge direct în suflet. Au fost oameni care au dispărut, am suferit foarte mult, dar mi-au rămas în suflet. Așa cum se spune, timpul le vindecă pe toate”, a mai spus artista.

Mariana Ionescu Căpitănescu arată senzațional la cei 54 de ani ai săi și deși s-a zvonit că a trecut prin mâna medicilor esteticieni, vedeta a recunoscut că nu a apelat niciodată la vreo intervenție chirurgicală și nici nu are de gând să facă asta în viitor. Cu toate acestea, artista are propriile ritualuri de la care nu se abate.

”Trebuie să recunosc că cel mai puțin timp din zi îl aloc rutinei mele. Întotdeauna mă grăbesc. Când trebuie să plec undeva, acord foarte puțin timp, maxim 10 minute și pentru machiaj și păr. Nu petrec mult timp în oglindă. Dar într-adevăr, nu mă culc seara până nu mă demachiez, până nu îmi aplic o cremă pe ten. Dar nu așa în detaliu, cu creme speciale, pentru ochi sau mai știu eu ce. Am grijă să am buzele hidratate cu un balsam, dar nu mare lucru. Probabil ar trebui să acord mai multă atenție acestui aspect, dacă vreau să apar pe scenă și de acum înainte.  Nu sunt împotrivă și nu critic femeile care au grijă de ele. Astea sunt vremurile. Trăim niște vremuri frumoase, cu foarte multe aplicații pe telefon. Vreau să zic că eu sunt împotriva aplicațiilor pentru editat pozele. Chiar dacă eu mai primesc fotografii editate cu mine, atunci când mi se fac poze. Am ținut mult și țin în continuare la ideea că atunci când un om te vede în realitate, după ce te-a văzut pe rețelele de socializare, să nu se întrebe dacă ești tu sau nu. Să facă legătura că ești aceeași persoană. Referitor la intervenții estetice, nu zic nu, nu se știe niciodată. Poate peste câțiva ani, dacă voi mai fi solicitată să apar pe scenă, nu voi apărea oricum, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Citește și Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian. „L-am întrebat de ce e trist”