Mariana Moculescu a dezvăluit detalii picante despre cum l-a răsplătit pe bărbatul care a ajutat-o: „I-am oferit o noapte de amor” FOTO

Mariana Moculescu şi Cristi Marin au lăsat deoparte certurile şi scandalurile şi au redevenit prieteni cu o relaţie modernă, după cum recunosc pe reţelele de socializare. Bruneta a ţinut să-i mulţumească bărbatului pentru faptul că a ajutat-o să-şi cumpere o locuinţă în Capitală.

16 sept. 2017, 16:33

Mariana Moculescu l-a răsplătit cum se cuvine pe Cristi Marin, căruia i-a oferit o noapte de amor în noul apartament.

“Vorba prietenului meu, Smiley: ACASĂ! Cristi Marin, eşti un în care m-ai dat de gol, că mi-am luat un apartament în sectorul 3, pe B-dul Unirii. Sunt foarte fericită pentru că în sfârşit mi-am realizat visul.

Culmea culmilor este că m-a ajutat financiar şi Cristi căuia i-am mulţumit personal, oferindu-i o noapte de amor şi de neuitat cu multe lumânărele parfumate şi petale de trandafiri în formă de inimioară. Foarte mişto a fost totul”, a scris Mariana Moculescu pe contul personal de socializare.

Mariana Moculescu nu se sfieşte să recunoască faptul că practică cea mai veche meserie din lume.

Prostitutia nu mai e infractiune in noul Cod Penal. Aici la un pahar de whisky in care imi negociez tariful meu pe ora de la 800 de euro la 1000. Vreau sa incurajez pe cele care nu au ce pune pe masa si nu au un job bine platit sa se apuce de o meserie banoasa si fara jena. Pe mine m-a ajutat Cristi Marin cu care am o relatie moderna si sunt fericita de ceea ce prestez„, este unul din mesajele de pe contul să de socializare.

Fosta soţie a lui Horia Moculescu a dezvăluit şi cum a fost iniţiată în arta amorului.

„Horia Moculescu m-a invatat totul despre sex. Cu el am avut primul orgasm. O faceam de doua ori dimineata si de doua ori noaptea. Mi-a facut cel mai bun sex oral. E un barbat dotat si creativ in pat. Cristi Marin m-a invatat noua revolutie sexuala. Cu el am avut multe orgasme pe ora. O faceam non stop, chiar si cand eu dormeam. E un barbat foarte dotat si nebun la pat. Niculescu Marian m-a invatat smecheria la pat, dar nu era stilat. Massimo stie doar cu limba si doar atat. As prefera un sex in grup cu Horia si Cristi. I-am propus de multe ori lui Cristi sa facem asta cu maestrul Moculescu”, a mai scris Mariana Moculescu.