Mariana Moculescu are un nou iubit. Este un celebru politician mai tânăr cu 10 ani: „Da, mă face fericită și mă simt iubită”

Mariana Moculescu are un nou iubit. Vedeta trece printr-o perioadă bună a vieţii sale, iubeşte şi se simte iubită, iar din acest motiv radiază de fericire. Numele bărbatului nu a fost dezvăluit, ci doar că este un politician cunoscut şi mai mic cu zece ani decât ea.

28 apr. 2023, 10:28
Mariana Moculescu are un nou iubit. Este un celebru politician mai tânăr cu 10 ani: „Da, mă face fericită și mă simt iubită”
Mariana Moculescu are un nou iubit

Mariana Moculescu are un nou iubit, un bărbat obișnuit cu lumina reflectoarelor. Mai mult decât atât, bruneta a dezvăluit că iubitul ei este un important om politic, care ocupă o funcție notabilă.

Citeşte şi: Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans: „Sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”

Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit. Are o personalitate puternică. Mie îmi plac bărbații care au personalitate și care au făcut ceva din punct de vedere profesional în viața lor. Personalitatea și funcția unui bărbat contează foarte mult.

El este persoană publică. Sunt îndrăgostită de el pentru că merită. Nu vreau deocamdată să îi spun numele. Spun doar că este în domeniul politic, este sus de tot, are o funcție foarte importantă și nu vreau să am probleme.

Este o persoană cunoscută și foarte puternică. Da, mă face fericită și mă simt iubită. Eu l-am ținut pe jar. Dacă îți place de un bărbat, îl ții pe jar, dacă nu dai doi bani pe un bărbat, nu mai ții cont de chestia asta”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Fanatik.ro.

Mariana Moculescu are un nou iubit

Vedeta spune că este fericită în această relație, chiar dacă este una la început de drum. Se pare că i-a făcut curte multă vreme până să-i câștige inima. Acum, el vrea să o ducă în vacanțe de lux, pentru a-și demonstra sentimentele.

Această relație este una funny, deoarece el este cu 10 ani mai tânăr decât mine. Nu se vede diferența de vârstă, pentru că eu nu sunt băbită. El mi-a spus că eu și la 80 de ani voi arăta bine, iar el tot în compania mea se va simți cel mai bine. Eu oricum nu mă voi îmbrăca și nu îmi voi face părul niciodată ca o babă.

El așa mi-a promis, că și la 80 de ani vom fi împreună și ne vom distra. E o relație la început. Eu în primele dăți am refuzat să îl întâlnesc. Foarte târziu am acceptat, peste mult timp, de când mi-a scris el prima dată. Apoi a început să îmi placă de el, după ce am început să vorbim. Dar foarte greu am acceptat să ne vedem.

El m-a curtat și eu nu m-am lăsat așa ușor. Noi vorbeam foarte mult la telefon și pe video. Nu mă miră faptul că îmi făcea curte, pentru că sunt cunoscută.

Oricum, foarte mulți bărbați mi-au spus că au stat cu gândul la mine. La început la el a fost curiozitate. Eu am zis că cu cât și-o satisface mai târziu, cu atât mai bine. Să vedem de acum încolo cum decurg lucrurile. Mi-a spus să mergem în vacanță în Mexic sau Monaco”, a mai spus Mariana Moculescu.