De ce nu mai poate ieși Horia Moculescu din casă: „Nu se poate, nu mai suport”

Horia Moculescu a dezvăluit motivul pentru care nu mai iese din casă în perioada aceasta. Compozitorul are 86 de ani și nu mai poate face față căldurii.

12 aug. 2023, 22:25
De ce nu mai poate ieși Horia Moculescu din casă: „Nu se poate, nu mai suport”
Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis

Horia Moculescu spune că ce în jur de 25 de grade e acceptabil pentru el, dar când temperaturile ajung la 40 de grade e prea mult pentru el. Ca să reziste temperaturilor ridicate, compozitorul pune pe poziții mai multe ventilatoare care îl păzesc de arșiță. Cu atât mai mult, și aerul condiționat este activ în permanent în casa acestuia.

Citește și Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. „S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea”

„Nu ies din casă, dar m-am uitat cum va fi vremea. Astăzi au fost 25 de grade, am ieșit puțin. La 39, 40 de grade nu se poate, nu mai suport căldura. În casă sunt înconjurat de toate ventilatoarele, iar aerul condiționat este pornit non-stop”, a spus compozitorul pentru Playtech Știri.

Nidia Modulescu, invitată în emisiunea „În Oglindă”, de la Kanal D2, a vorbit despre unele momente mai dificile din familia ei.

„Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”, este confesiunea dramatică făcută de Nidia Moculescu în emisiunea de la Kanal D2.

Citește și Ce religie are, de fapt, Andra. Nu mulți știau acest detaliu despre soția lui Cătălin Măruță

Mulți din cei care aud această poveste se întreabă care ar fi putut fi motivul neînțelegerilor dintre Horia Moculescu și fosta lui soție, Mriana. Fiica compozitorului a lămurit toată această situație.

„N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles. Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă. Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a adăugat Nidia, conform sursei citate.