Mariana Moculescu, declarații cu lacrimi în ochi despre lupta dusă de fiica ei cu drogurile: „Vine copilul acasă, pare că îl are pe dracu în el”

Mariana Moculescu a făcut declarații în exclusivitate despre problema pe care a întâmpinat-o cu fiica ei, Nidia, cu privire la consumul de droguri. Aceasta susține că este imposibil ca un părinte să afirme că nu era „la curent” cu consumul de droguri al copilului.

26 sept. 2023, 23:43
Mariana Moculescu, declarații cu lacrimi în ochi despre lupta dusă de fiica ei cu drogurile: „Vine copilul acasă, pare că îl are pe dracu în el”
Mariana Moculescu, declarații cu lacrimi în ochi despre lupta dusă de fiica ei cu drogurile: „Vine copilul acasă, pare că îl are pe dracu în el”

Mariana Moculescu a vorbit despre problema consumului de droguri și despre faptul că este foarte speriată de creșterea alarmantă în România a numărului de adolescenți care se droghează. Aceasta a admis că la un moment dat, chiar și fiica ei, Nidia, a fost ademenită, de anturaj, în acest joc periculos. Fosta soție a lui Horia Moculescua declarat pentru Playtech, că părinții trebuie să se transforme în spioni, în bodyguarzi, pentru a interveni în timp util.

Citește și: Motivul pentru care Marina Voica și Horia Moculescu nu au reușit să formeze un cuplu: „Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare. Știa de atunci că țineam la ea”

Mariana Moculescu nu a ascuns că a avut mari probleme cu fiica ei, Nidia, care, în anii de școală, fusese ademenită să consume droguri. Mariana susține că părinții trebuie să se transforme în umbra copiilor lor, pentru a putea interveni la timp, pentru a fi evitate cazurile grave, precum cel al tânărului de 19 ani, Vlad Pascu, care a lovit mortal doi oameni cu mașina, condusă sub influența drogurilor.

„Părinții trebuie să se transforme în spioni, în mai ceva ca bodyguardul lui Whitney Houston, să întrebe în stânga și în dreapta, să le verifice anturajul, colegii de școală. Copiii trebuie să îi știe de jupâni pe părinți, să știe care le sunt limitele. Dacă văd că sunt tratați cu nepăsare, de către cei din casă, ei se duc și-și bagă în venă, căci știu că nu îi ceartă nimeni. Dacă, tu, ca părinte, nu te-ai impus, dacă nu îi mai tai din bonusuri sau din bani, ei vor face ce vor dori! Lipsa de implicare a părinților înseamnă să îi scapi din mână. Eu cred că educația e ca un tango argentinian în trei”, a declarat vedeta Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu îi condamnă pe părinții care susțin că nu știau că li se drogau copiii:

„Cum să nu știi? Păi, vine copilul acasă, nu mai e el. E pierdut în spațiu, o mamă își simte imediat copilul, după cum privește, cum se exprimă, cum gesticulează. Devine rău, nervos, pare că îl are pe dracu în el și tu zici că nu știai? Păi, cum să știi, dacă stai să spargi semințe în fața televizorului, la telenovele? Am auzit că unele mame le cumpără copiilor droguri, ca să îi calmeze, căci intră în sevraj și fac foarte urât. Păi, nu mai bine îl duci la o clinică de dezintoxicare și anunți autoritățile, așa cum am făcut eu? Asta face un părinte adevărat care vrea să-și salveze copilul din ghearele periculoșilor dealeri de droguri, care sunt tot mai mulți în România”. a mai explicat Mariana Moculescu.

Citește și: Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza: „Nu am vrut să fie atât de senzuală”