Motivul pentru care Marina Voica și Horia Moculescu nu au reușit să formeze un cuplu: „Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare. Știa de atunci că țineam la ea”

După 50 de ani în care și-a înfrânat sentimentele, Horia Moculescu a recunoscut că a fost indrăgostit de Marina Voica. Declarația compozitorului a trezit nostalgii în artista cu origini ruseşti.

21 sept. 2023, 18:06

Horia Moculescu recunoaşte că a fost fermecat de frumuseţea Marinei Voica, în urmă cu mai bine de 60 de ani.

„Nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte. Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete”, spunea Horia Moculescu.

Citește și Marina Voica regretă că nu are copii. Cu ce alte ‘dureri’ se confruntă artista: „Aş fi fost o mamă bună”

Cum s-a aprins scânteia pasiunii între Marina Voica şi Horia Moculescu

Compozitorul spune că Marina ar fi știut de sentimentele pe care i le purta, dar, din păcate, nu le-a luat în seamă.

„Marina tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile”, declara Horia Moculescu, la Agenția Vip

Ei petreceau mult timp împreună în turnee. Mai mult de atât cei doi ar fi devenit foarte apropiați.

„Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (…) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?”, a declarat artistul pentru sursa citată.

La rândul ei, Marina Voica a spus că dintotdeauna în ochii oamenilor din jurul ei a părut neajutorată.

„Horia Moculescu avea grijă de mine. Eu trezesc acest sentiment de ajutorare. În schimb, stau bine pe picioare și Horia știe. Mă las să fiu îngrijită de alții”, a spus Marina Voica, potrivit surselor menționate.

Marele regret al Marinei Voica: „Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată”

Marina Voica regretă că nu are copii. Artista recunoaște că nu a fost niciodată fericită, descriind mariajul cu Viorel Teodorescu ca fiind tumultuos. Nu și-a dorit copii, explicând că în anii tinereții nu se vedea într-o astfel de ipostază, însă crede că rolul de părinte i-ar fi adus împlinire sufletească.

Citește și Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire. ”M-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el”

„Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultoasă. Nu a fost fidel, murea după femei.

Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult. Aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel să mă lovească toată lumea, de a doua zi. Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. Atâtea minciuni „, a spus artista.