Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț. Cum a reacționat Horia: „Nu știu ce se întâmplă cu ea”

Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț. Cei doi au divorțat cu scandal în anul 1997, dar se pare că bruneta nu l-a iertat nici până în ziua de azi pe compozitor și îl acuză că i-a făcut mult rău. Femeia scoate la iveală amănunte neștiute până acum despre celebrul artist.

13 iul. 2023, 22:07
Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț. Cum a reacționat Horia: „Nu știu ce se întâmplă cu ea”
Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț

Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț. Bruneta a postat o serie de mesaje pe rețelele sociale, în care îi reproșază lui Horia Moculescu, momentul în care acesta ar fi mers în casa mamei sale, bonlavă în fază terminală, să o ia pe fiica lor.

Mai mult decât atât, fosta soție a compozitorului spune că acesta nu ar fi participat cu nimic la creșterea Nidiei, atâta timp cât acaesta a locuit în casa bunicii sale din Galați.

Citește și: Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a dezvăluit cine a vrut să-i omoare tatăl: „Tremuram de frică”

Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț

Îți mai aduci aminte n********e atunci când te-ai dus la Galați cu un alt c****u la fel ca si tine, la mama mea ca s-o iei pe Nidia și ai făcut un mare scandal în casa ei și ai insultat-o în fel și chip și ai umplut scara blocului de chiștoace de țigări?

Țin să-ți aduc aminte, n*******t cu minte d*****ă, jucător pervers și fatal de jocuri de noroc, că nu ai participat niciodată cu nimic la creșterea ei în casa mamei mele, nici pentru mâncare, nici pentru haine și încălțăminte, nici pentru jucării, medicamente, vizite la doctor.

Însă, tu, ****** cu suflet negru, cel mai groaznic lucru pe care nu ți-l voi ierta niciodată ție și celor din gașca ta de perverși este faptul că, te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos, pe ascuns la mama mea și ai persecutat-o într-un hal fără de hal în casa ei primitoare și sfințită, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală, metastaze și abia se ținea pe picioare. Pentru un bolnav de cancer în fază terminală, ceea ce ai făcut tu bestie o******ă, se numește crimă!„, a declarat Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Mariana Mocululescu i-a reproșat fostului soț și faptul că nu a vizitat-o și nu i-a fost alături mamei sale, cea care a avut grijă de fiica lor, în ultima perioadă a vieții sale, atunci cănd se afla în suferință.

Niciodată timp de 1 lună de zile nu ai făcut nici măcar o vizită unei bolnave aflate în mare suferință, bunica copilului tău. Nu i-ai dus ceva de mâncare, nu i-ai adresat un cuvânt de încurajare, o vizită umană măcar, pur și simplu nimic. Absent la suferință. Absent la încercarea lui Dumnezeu pe pământ.

Știi care este diferența între noi doi? Am fost ultima persoană (eram divorțați, ține cont!), care a ajutat-o pe ființa care te-a crescut, ducându-i la spital preot și telefonul meu celular pentru a vorbi pentru ultima oară cu fiul și fiica sa aflați în Ottawa și Paris. Ce crezi că va conta la final, muzica sau mila?„, a mai declarat Mariana Moculescu pe rețelele de socializare

Horia Moculescu spune că a fost luat prin suprindere de reacția fostei sale soții, mai mult decât atât, cei doi nu s-au mai văzut de câteva luni, iar ultima întâlnire a decurs frumos. „Este o chestiune de acum 20 de ani. Nu s-a întâmplat nimic recent, nu am mai văzut-o pe Mariana de vreo câteva luni. Ultima întâlnire a fost una ok, foarte civilizată, nu înțeleg ce se întâmplă cu ea.„, a declarat Horia Moculescu pentru Spynews.ro.